Дочка Навального працює на штаб Гарріс

Сьогодні,   16:15    207

Дочка Навального працює на штаб Гарріс - ЗМІ

Фото: gettyimages

Юлія та Дар’я Навальні

Дар’я Навальна із серпня працює на передвиборчу кампанію у Філадельфії та Пенсильванії. Вона координує роботу з волонтерами та займається зв’язками з громадськістю.

Передвиборчий штаб кандидата в президенти США від Демократичної партії Камали Гарріс залучив до роботи дочку покійного російського опозиціонера Олексія Навального Дарію. Про це у понеділок, 14 жовтня, повідомляє The Times.

Згідно з обліковим записом Дарії Навальної на LinkedIn, із серпня вона працює штатним менеджером кампанії Гарріс у Філадельфії. Її посада позначена як Field Organizer, яку можна перекласти як координатор роботи з волонтерами. Крім того, Навальна займається зв’язками з громадськістю, мобілізацією виборців та організацією роботи штабу. Місце її роботи – відділення штабу у штаті Пенсильванія.

Останні новини:  “Збігаються інтереси”: експерти пояснили, що роблять військові КНДР на фронті в Україні

Видання зазначає, що Пенсильванія — один із семи найважливіших для обох кандидатів у президенти США штатів, так званий «хиткий». Голоси виборців, згідно з соцопитуваннями, у Гарріс та Трампа там майже рівні.

23-річна Дар’я Навальна – випускниця-2024 американського Стенфордського університету, вона спеціалізувалася на психології та політології.

Останні новини:  США знову розміщують протиракетний комплекс THAAD в Ізраїлі: для заатмосферного перехоплення балістичних ракет

Після повідомлення про смерть Олексія Навального президент США Джо Байден зустрівся з його дружиною Юлією Навальною та дочкою Дар’єю.

«Спадщина мужності Олексія житиме у Юлі та Даші», — написав тоді Байден у соцмережі X.

Гарріс вперше зустрілася з Юлією Навальною на конференції з безпеки в Мюнхені через кілька годин після того, як стало відомо про смерть її чоловіка. Та згодом розмовляла з нею у серпні після обміну полоненими між Росією та Заходом.

Останні новини:  Британія оголосила санкції проти Ірану через ракетний обстріл Ізраїлю

Сама ж Навальна не робила публічних заяв на підтримку Камали Гарріс.

korrespondent.net