Стали відомі імена деяких учасниць "Холостяка-13": чим займаються дівчата

Сьогодні,   15:00    492

Тільки нещодавно Люкс розповідав тобі, що 20-річна співачка SOWA хоче позбутися цноти з «Холостяком» Олександром Тереном. А тепер лови останню інформацію про деяких дівчат, які прийшли до Терена на проєкт. Стали відомі імена учасниць та їхній рід діяльності. Інформацію у мережу злив «тато-пліткар» Богдан Беспалов.

Однією з учасниць, яка отримала троянду на першій церемонії троянд стала Настя Анісімова. «Холостяк» навіть провів із нею романтичне побачення на березі моря в Одесі. В Instagram у Насті майже 62 тисячі підписників. У профілі дівчини англійською написано: Enjoy the moment. The future belongs to those, who believe in beauty of their dreams («Насолоджуйтесь моментом. Майбутнє належить тим, хто вірить у красу своїх мрій»). На всіх світлинах у профілі Настя позує на різних локаціях – видно, що дівчина багато подорожує.

Останні новини:  Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу

Учасниця 'Холостяка' Настя Анісімова - фото 648103
Учасниця «Холостяка» Настя Анісімова / nastyaanisimova_

До речі, у Насті також є TikTok, щоправда, у ньому вона розмовляла російською й мала багато підписників з країни-агресора. А коли розпочався кастинг на «Холостяка» різко перейшла на українську. Ню-ню.

А от у Юлії Шкурлей усього лише 151 читач. До речі, профіль в Instagram у дівчини закритий, хоча ще нещодавно його міг передивлятися будь-хто. Відомо, що дівчина працює у юридичній компанії, а її тато військовий. Юля покинула шоу після першої ж вечірки.




Юлія Шкурлей швидко покинула проєкт - фото 648104
Юлія Шкурлей швидко покинула проєкт / _jul_sy

Аліна Мойсеєнко може похвалитися цілими 179 тисячами підписників в Instagram. Дівчина явно прийшла не за піаром, бо в неї ж і так багато прихильників (це сарказм, якщо що). Як написано у профілі Аліни, вона продюсує освітні продукти та навчає експертів запускам. Ні, ну вона точно не за рекламою подалася на «Холостяк».

Аліна Мойсеєнко прийшла на шоу 'Холостяк' - фото 648106
Аліна Мойсеєнко прийшла на шоу «Холостяк» / moya.alina

Ще одна учасниця проєкту «Холостяк-13» – це Ксенія Щербач. У неї трохи більше 9 тисяч підписників. Судячи з профілю, дівчина займається SMM, зйомками і маркетингом, веде сторінку «під ключ» і проводить індивідуальні консультації. Ой, ну вона теж не за піаром. У неї й так клієнтів вистачає. Кажуть, що вона подруга Соні Морозюк. Пам’ятаєш, це та художниця, яка «морознулась» від скандального Романа Гринкевича.

Ксенія Щербач побувала на 'Холостяку' - фото 648107
Ксенія Щербач побувала на «Холостяку» / instaksena

Прийшла на «Холостяк» і дівчинка Юстина, яка в Instagram Має трохи більше тисячі підписників. Вона навчається у Яґеллонському університеті, що у Польщі. Прийшла на шоу з легендою про те, що незаймана.

Учасниця шоу 'Холостяк' Юстина - фото 648108
Учасниця шоу «Холостяк» Юстина / _yussta

Знаємо про ще одну учасницю «Холостяка», на ім’я Елізабет. Судячи з профілю, дівчина живе на два міста – Київ та Хмельницький. Позиціонує себе як модель, контент-мейкер та DJ. Має майже 4,5 тисячі підписників.

Учасниця проєкту 'Холостяк' Елізабет - фото 648110
Учасниця проєкту «Холостяк» Елізабет / eellizabbeth

Як тобі дівчата? Впевнені, що всі вони прийшли за щирим коханням. Бажаємо їм удачі!

Останні новини:  Джулія Фокс зізналася, що шкодує про стосунки з Каньє Вестом