Штучний інтелект в iPhone повідомив користувачу, що його кинула дівчина

Сьогодні,   17:00    315

Розробник з Нью-Йорка Нік Спрін поділився досвідом, коли штучний інтелект Apple Intelligence повідомив йому про розставання з його дівчиною. Встановивши бета-версію iOS 18.1 з активною системою ШІ, Спрін опублікував у соціальних мережах скріншот, на якому ШІ коротко переказав непрочитані повідомлення від його партнерки: «Більше не у стосунках з вами; хоче забрати речі з квартири».

Останні новини:  Роботи-пилососи стали ображати користувачів у США

Цю звістку він отримав на свій день народження. Скріншот, доповнений підписом «для тих, хто запитував, як виглядає спрощення тексту про розставання від Apple Intelligence», швидко став вірусним у мережі X. Повне повідомлення містило фразу: «Я не можу повірити, що ти це зробив, ми розходимося, я хочу забрати свої речі». Нік пояснив, що посварився з дівчиною в барі і пішов, а потім отримав це повідомлення.

Останні новини:  Мережі насмішило кошеня, що вміє розслаблятися

Незважаючи на несподіваність ситуації, Спрін залишився задоволений роботою нейромережі, зазначивши, що зведення було максимально нейтральним, нагадуючи йому про професійного особистого асистента, який залишається коректним навіть у найскладніших ситуаціях.

Система ШІ Apple Intelligence була представлена на конференції WWDC 2024 у червні для iPhone 15 Pro та новіших моделей смартфонів компанії. Наразі штучний інтелект доступний лише бета-тестерам iOS 18.1 в США англійською мовою.

Останні новини:  Мережі насмішили спроби собаки залучити кота до гри