5 продуктів, які підвищують якість сексуального життя

Сьогодні,   12:32    141

 

До категорії афродизіаків відноситься не тільки шоколад. Експерти назвали 5 продуктів, які можна вживати для поліпшення якості сексуального життя.

2. Устриця. Один з найпопулярніших афродизіаків в історії. Устриці багаті цинком – ключовим мінералом для підвищення якості сексуального життя. Справа в тому, що цинк допомагає організму виробляти тестостерон – гормон, пов’язаний з сексуальним бажанням. Він також необхідний для синтезу щитовидних гормонів, потрібних для отримання додаткової енергії.

Останні новини:  12 фактів про пукання, про які ви не знали

4. Насіння граната. Воно насичене поліфенолами, які пов’язані зі зниженням ризику гіпертонії, хвороб серця та інсультів. Також насіння гранату розслабляє кровоносні судини і забезпечує кращий приплив крові до мозку і серця. А якщо поліфеноли краще постачають кров’ю ці органи, то чому вони не можуть точно також наповнювати кров’ю і нижню частину тулуба, де розташовані геніталії?

5. Авокадо. Почнемо з забавного факту, про який ви, напевно, не знаєте. Авокадо на мові ацтеків означає «яєчко». Але це дійсно корисний для яєчок продукт, оскільки він містить вітамін Е. Ключовий антиоксидант, розширює кровоносні судини і знижує ризик серцево-судинних хвороб. Ну а яєчкам він надає послугу, зменшуючи рівень пошкоджень ДНК сперматозоїдів.

Останні новини:  Чому чоловіки зустрічаються з одними, а одружуються з іншими


glamour.kyiv.ua