12 неймовірно красивих фільмів, які вмить розвіють осінню нудьгу

Сьогодні,   13:43    177

У деякі фільми просто неможливо не закохатися з першого ж кадру. Інтригуючий сюжет, до дрібниць продумані костюми, віртуозна гра акторів і чаруюча естетика – незмінні атрибути якісного кіно. Поєднання всього цього в одній стрічці викликає нестримне бажання дивитися її знову і знову.

Ми знайшли 12 неймовірно красивих новинок кінематографа, які зроблять яскравим навіть найсіріший день. А також на вас чекає бонус.

Міс Погана поведінка (Misbehaviour, 2020)

1970-ті, Англія. Епоха пошуків нової свободи і зміна ідеалів краси. Дві жінки дивляться на життя з протилежних точок зору. Інтелігентна студентка історичного факультету Саллі Олександр (Кіра Найтлі) прагне зайняти своє місце під сонцем у патріархальному суспільстві. А рудоволоса Джо Робінсон (Джессі Баклі) обирає боротьбу з існуючою системою. Але Саллі і Джо знаходять спільну мову, щоб зірвати конкурс «Міс світу – 1970».

НаркоМАМА (la daronne 2020)

Талановита перекладачка, яку грає Ізабель Юппер, працює в поліції і допомагає ловити злочинців. Одного разу вона перехоплює інтригуюче повідомлення і, піддавшись спокусі, ставить своє життя з ніг на голову. Тепер її колеги починають полювати на неї.

Візантія (Byzantium, 2012)

Фільм розповідає історію двох вампірів – матері і дочки, які видають себе за сестер, щоб уникнути викриття. Кінострічка буквально просякнута таємничою атмосферою, в якій гармонійно переплітаються старовина і сучасність. Всі події супроводжує тонка музика, яка прекрасно доповнює все, що відбувається з чарівними героїнями, роль яких втілили на екрані Джемма Артертон і Сірша Ронан.

Останні новини:  Поширені помилки, які шкодять вашим відносинам: топ-5

Мері Шеллі та монстр Франкенштейна (Mary Shelley, 2017)




Самотня, уперта і занадто вільнодумна для свого часу дівчина Мері закохується в письменника Персі Шеллі. У вищому світі він відомий радикальними поглядами і розгульним способом життя. Весь фільм пронизаний драматичною атмосферою з нотками психоделіки та містичності, хоча, здається, ніяких реальних монстрів у ньому немає.

Остання крапля (On the Rocks, 2020)

Лаура щаслива у шлюбі, але все змінюється, коли її чоловік Дін починає проводити вечори не вдома, а в офісі з новою колегою. Тоді жінка звертається за допомогою до свого харизматичного батька Фелікса, який пропонує простежити за недолугим зятем. Коли дочка і батько гуляють нічним Нью-Йорком, вони раптово розуміють, що в основі цієї пригоди лежать їхні стосунки один з одним.

На березі (On Chesil Beach, 2017)

Фільм розповідає про молодят Едуарда і Флоранс, які бояться близькості. Через цей страх їхнє спільне життя руйнується вже у першу шлюбну ніч. Незважаючи на те, що їхні серця линуть одине до одного, дівчина не терпить дотиків чоловіка. Вона не розуміє своєї неприязні і не може знайти відповідь на питання, чому її тіло зовсім не жадає плотських утіх.

Останні новини:  Що ви побачили на картинці першим, розповість, які змінити в житті потрібні вам

Відьми (The Witches, 2020)

Дія фільму відбувається наприкінці 1960-х. Хлопчик залишається сиротою і змушений переїхати до бабусі. Незабаром вона дізнається, що в їхньому містечку збираються відьми, які легко можуть перетворити її онука на якусь тварину. Щоб врятувати дитину, бабуся вирушає до найрозкішнішого готелю, що є поблизу. За іронією долі саме в цьому готелі головна відьма вирішує влаштувати свій таємний шабаш.

Їх зоряні півтори години (Their Finest, 2016)

Англія, 1940-і. Сценарист Кетрін Коул влаштовується на роботу до міністерства інформації. Її мета – привнести частку жіночності в кіно, спрямоване на підняття бойового духу. Неабиякі здібності Кетрін незабаром помічає енергійний продюсер Баклі. Разом вони з ентузіазмом включаються в роботу над фільмом, який покликаний зігріти серце всієї нації.

Міс Петтігрю живе одним днем (Miss Pettigrew Lives for a Day, 2008)

Буркотливу і примхливу міс Гвінівер Петтігрю знову звільняють з посади гувернантки. Але вона встигає поцупити візитівку роботодавця в агентстві і на зло всім вирушає на співбесіду до молодої навіженої актриси. Петтігрю спочатку стає покоївкою, а потім і особистим секретарем дівчини. Їх чекає низка цікавих подій і зіткнення з примхами блискучого театрального світу.

Останні новини:  Названо незвичайний спосіб пожвавити інтимне життя в довгих відносинах

Думаю, як все закінчити (I’m Thinking of Ending Things 2020)

Люсі має намір покинути свого хлопця Джейка. Однак замість цього вирушає разом із ним на віддалену ферму його батьків. У дорозі пара обговорює різні теми, а приїхавши на місце, дівчина виявляє, що в цьому будинку діється щось підозріле.

Бонус: Хід королеви (The Queen’s Gambit, 2020)

Елізабет Гармон було всього 9 років, коли вона залишилася сиротою і потрапила до притулку. Там дівчинка зустрічає літнього прибиральника Шайбеля, який вчить її грати в шахи. Вдень Елізабет зтікає з нудних уроків до підсобки, щоб зіграти чергову партію, а вночі прокручує шахові комбінації в голові. Через кілька років дівчинку удочерять, і у неї почнеться зовсім інше життя. Але головну роль в ній буде грати незмінна любов до шахів.

Бонус 2: 007: Не час помирати (No Time to Die, 2021)

Всесвітньо відомий агент Джеймс Бонд залишив службу, щоб насолодитися розміреним відпочинком на Ямайці. Однак у долі на нього свої плани, і одного разу на острів приїжджає його старий друг Фелікс Лайтер. Він просить Бонда допомогти врятувати викраденого вченого. В результаті агент потрапляє в пастку до лиходія із небезпечною зброєю.



vsviti.com.ua