Засновник Monobank розповів про свій давній факап із картою без Криму

Сьогодні,   15:00    592

Засновник Monobank Олег Гороховський розповів деталі про скандал у 2019 році, коли інтерв’ю з ним проілюстрували картою України без Криму. Він пояснив, чому так сталося та які переваги після резонансу він отримав.

Про це він розповів в інтерв’ю Раміні Есхскзай.

Карта без Криму в інтерв’ю з Гороховським

Олег Гороховський розповів, що розмова з Андрієм Федоровим була його першим публічним інтерв’ю. Він заявив, що все пройшло чудово, але справжні проблеми почалися у день публікації.

Останні новини:  Собака потішив енергійним танцем на стільці

«У п’ятницю, я пам’ятаю, це інтерв’ю виходить, і там перед інтерв’ю заставка якась, де про Монобанк, що банк працює по всій країні без відділень і з’являється мапа України, і там немає Криму. Виходить це інтерв’ю, і перший коментар «де Крим» з’явився за 5 секунд. І я, як зараз пам’ятаю, я пишу Андрію: «Там ж*па». Він каже: «Я бачу», — жартує Гороховський.

Останні новини:  У Пєскова з'явився дотепний конкурент: в Україні висміяли прессекретаря російського диктатора Путіна
null
Скандальна обкладинка інтерв’ю. Фото: скриншот

Він додав, що спочатку прев’ю відео хотіли швидко виправити, однак коментарі настільки швидко поширювались, що було прийняте рішення видалити відео та перезавантажити його в інший день з правильним зображенням. Олег Гороховський додав, що помилка сталася через монтажера, який з якихось причин обрав таку карту. Втім, скандал став не лише першим публічним факапом для нього, а й певною своєрідною вигодою.

«Мені здавалось, що все пропало, що все гірше, чим було колись. І потім у понеділок ми відкрили більшу кількість карт за всю історію проєкту. Будь-який факап — це не лише поразка, але і якісь можливості. Треба сказати, що Андрій ну дуже гарно себе повів. Сказав що це його факап. Монобанк ні до чого, це монтажер десь взяв цю карту», — розповів Гороховський.

Останні новини:  Собака потішив енергійним танцем на стільці