Mitsubishi оновила гібридний Outlander

Сьогодні,   08:00    521

Компанія Mitsubishi представила оновлений Outlander PHEV. Він отримав тягову батарею збільшеної ємності, форсований двигун та модернізовану підвіску. Про це повідомляє АвтоСвіт.

Відрізнити кросовер від попередника буде складно, оскільки зміни переважно торкнулися силової установки та оснащення. Наприклад, замість аудіосистеми Bose з’явилася Dynamic Sound від Yamaha, а у сидінь додалася функція вентиляції. Також покращилася інтеграція бортової мультимедіа зі смартфонами.

Останні новини:  Неприємності з «автоматом» — що робити, якщо нова машина почала смикатися

Компонувальна схема силової установки залишилася незмінною. Атмосферник 2.4, який раніше видавав 133 к.с. та 195 Нм крутного моменту, у європейській специфікації форсований до 136 к.с. та 203 Нм. У електромоторів віддача взагалі не змінилася: передній розвиває 116 к.с. і 255 Нм, задній – 136 к.с. та 195 Нм. Зате з 20 до 22,7 кВт-год збільшилася ємність батареї, але на запасі ходу це, схоже, ніяких не позначилося. Для оновленого Outlander PHEV заявлено ті ж 86 кілометрів на електротязі, що й у попередника.

Паливний бак при цьому зменшився на три літри – з 56 до 53. За паспортом Outlander PHEV витрачає всього 0,8 літра на 100 кілометрів, а проїхати з повним баком і зарядженими батареями може 844 кілометри. Розгін до «сотні» займає 7,9 секунди, але максималка відома тільки в режимі EV — 135 км/год. Гібрид має сім режимів руху, систему контролю тяги S-AWC та активний контроль нишпорення, реалізований вибірковим підгальмовуванням коліс.

Останні новини:  Новий бюджетний кросовер Skoda Elroq представили офіційно

Оновлений Mitsubishi Outlander PHEV вийде на японський ринок цієї осені, а навесні 2025-го модель з’явиться у 20 країнах Європи.


newsauto.com.ua