MamaRika зізналась, до яких пластичних операцій вдавалась

Сьогодні,   08:30    779
MamaRika максимально відверта зі своєю аудиторію, тож не приховує зміни, які любить робити у своїй зовнішності — пластику чого робила співачка та чи планує ще?

MamaRika нещодавно зробила кілька пластичних операцій, зокрема мініабдомінопластику та ліпосакцію, паралельно зі збільшенням грудей. Під час процедури з корекції грудей, пластичні хірурги також виконали корекцію нижньої частини живота та видалили зайві жирові відкладення.

У спілкуванні з підписниками в Instagram, виконавиця визнала, що у неї залишилося невелике “нависання” над шрамом після кесаревого розтину. Цей естетичний дефект після пологів непокоїв артистку, і вона вирішила знайти спосіб виправити його.

Останні новини:  Анатолій Анатоліч розповів, куди зник колишній чоловік Світлани Лободи Андрій Цар
MamaRika зізналась, до яких пластичних операцій вдавалась

Спочатку MamaRika планувала лише провести мініабдомінопластику, тобто хірургічну підтяжку шкіри в нижній частині живота. Проте в ході операції хірурги також вирішили провести ліпосакцію, яка передбачала видалення зайвих підшкірних жирових відкладень.




Вона була приємно здивована кількістю жиру, яке вдалося видалити, і з радістю повідомила, що тепер має новий, ідеальний шрам без неприємних утворень, який більше не буде їй заважати. Від результату MamaRika була в захваті і не приховувала свого задоволення.

Останні новини:  Сергій Притула привітав сина з 16-річчям і показав фото
MamaRika зізналась, до яких пластичних операцій вдавалась. Фото з Instagram @mamarika_official

В кінці січня цього року з’явилась інформація про те, що співачка вирішила зробити мамопластику. MamaRika пояснила своє рішення, зазначивши, що була незадоволена виглядом своїх грудей після тривалого грудного вигодовування, яке тривало близько півтора року.

MamaRika зізналась, до яких пластичних операцій вдавалась. Фото з Instagram @mamarika_official
MamaRika зізналась, до яких пластичних операцій вдавалась

Артистка підкреслює, що, незважаючи на зміни у своєму тілі, вона приймає себе такою, якою є. Вона відчуває любов до різних своїх станів – радісного та сумного, сильного і виснаженого, з макіяжем і без. MamaRika цінує свої недоліки і шрами, оскільки вони нагадують їй про її шлях, про народження сина та про жіночу силу, що притаманна кожній жінці.

Останні новини:  За мемуарами Періс Хілтон знімуть серіал