Бездітний кандидат-республіканець запозичив сім'ю друга для виборчої реклами

Сьогодні,   15:00    501

Деррік Андерсон, республіканець, який балотується на посаду у Вірджинії, очевидно, хотів створити у виборців враження, що він сім’янин, використавши для своєї кампанії своє зображення з жінкою та трьома дітьми свого друга. Про це пише Huffpost.

Колишній «зелений берет» балотується на вакантне місце у сьомому окрузі Вірджинії. Про Андерсона в п’ятницю вийшла стаття в «Нью-Йорк Таймс» під заголовком «Кандидати від Республіканської партії, прагнучи пом’якшити свій імідж, звертаються до своїх дружин». У статті обговорюється прагнення Республіканської партії стати партією сімейних цінностей у рік, коли доступ до репродуктивного здоров’я став центральним питанням серед виборців.

У передвиборчій кампанії Андерсона були використані кадри, на яких кандидат позує з жінкою та її трьома доньками, що можна було легко прийняти за сімейну фотосесію. Насправді ж вони є сім’єю одного з давніх друзів Андерсона. Раніше цього місяця Андерсон оголосив, що він заручений і живе один зі своїм собакою. Дітей у нього немає.

В окремій сцені, знятій для можливої передвиборчої реклами, Андерсон сидить за обіднім столом з тією ж жінкою і трьома дівчатами. Прессекретар Андерсона повідомив, що на кадрах просто показано, як Андерсон позує «з жінками-прихильницями та їхніми дітьми».

У подальшій заяві для HuffPost прессекретар Андерсона назвав це «звичайним передвиборчим відео».

Quote«Неправдиве, політично мотивоване повідомлення про те, що Деррік — який щасливий у шлюбі і дуже пишається своєю сім’єю — з’являється у звичайному передвиборчому відео з жінками-прихильницями та їхніми дітьми, є одночасно смішним і сумним», — йдеться в електронному листі прессекретаря Андерсона.

Заява також була спрямована проти опонента Андерсона на перегонах, Євгена «Юджина» Віндмана, полковника армії у відставці, який свого часу висловлював занепокоєння діями Дональда Трампа щодо України під час президентства республіканця.

Quote«Опонент Дерріка і всі інші кандидати в Америці на подібних фотографіях і відео з прихильниками різного роду, і Євген Віндман демонструє подібні кадри у своїх передвиборчих відеороликах», — йдеться в заяві, в якій Віндмана звинувачують у тому, що він вводить виборців в оману на кількох фронтах.

Фотографія, на якій Андерсон зображений як сім’янин, можливо, була спробою його кампанії обійти одну з нещодавніх тез Республіканської партії: бездітні власники домашніх тварин менше зацікавлені в майбутньому країни, ніж батьки.




Соратник Трампа, Джей Ді Венс, розкритикував «бездітних лівих» у 2021 році, додавши, що віцепрезидентка Камала Гарріс є однією з «бездітних кішок», які є «нещасними».

Quote«Шановний Джей Ді Венс: Ви сказали, що люди без дітей «не мають прямого відношення» до нашої країни. Чи вважаєте ви, що це стосується кандидата від Республіканської партії Дерріка Андерсона, який не має дітей, але намагається ввести в оману виборців, знімаючи сім’ю на своїх фотографіях? Прошу друга», — прокоментував депутат Теда Ліу.
Quote«Нові рівні дивацтв і моторошності. Кандидат від республіканців у день відкритих дверей у Вірджинії, Деррік Андерсон, позував на сімейних фотографіях з людьми, з якими він не має жодного стосунку. ЦЕ НЕ ЙОГО ДІТИ І ЦЕ НЕ ЙОГО ДРУЖИНА», говорить техаська активістка за права на аборт Олівія Джуліанна.
Останні новини:  У США ведмеді навчилися відчиняти двері будинків