Справжні скарби: сміттярі розповіли про цінні речі, які їм вдалося знайти на смітнику

Сьогодні,   16:00    353

Зазвичай те, що люди викидають на смітник, це – непотріб, якого слід позбутися. Однак все не так однозначно. Принаймні так стверджує група сміттярів.

Чоловіки, які працюють у цій сфері, розповіли на форумі Reddit про дивні та дивовижні речі, які вони знайшли в чужому смітті.

Що цікавого вдавалося знаходити на смітнику

Працівників звалищ запитали про найцінніші та найнезвичайніші знахідки.

Відповідаючи на запитання, один зі сміттярів сказав: «Я знайшов робочу духовку. Жінки також викидали нові сумочки вартістю від 100 до 200 фунтів стерлінгів. Окуляри Gucci, Prada, Armani тільки тому, що на них були крихітні подряпини».

Останні новини:  Справжні скарби: сміттярі розповіли про цінні речі, які їм вдалося знайти на смітнику

Інший користувач, який працює охоронцем на міському звалищі, стверджує, що натрапив на кілька предметів, які могли б принести великі гроші, якби їх продали.

У мене був час на пошуки, і за мною ніхто не наглядав. Я знайшов багато речей, які люди просто викинули, бо не хочуть розміщувати їх в інтернеті й щоб хтось їх забрав. Мої найкращі знахідки – це тисячі й тисячі покрівельних цвяхів, цвяхів для огорож і робоча бензопила Poulin 2000, – написав він.

Своїми історіями в коментарях поділилися й інші сміттярі:

  • «Коли я був маленьким, мій тато працював у центрі з перероблювання сміття і вторсировини, і більшість іграшок, які я отримував, були взяті звідти. Я ніколи не забуду свого озброєного Базза Лайтера»;
  • «Мій тато знайшов дві робочі Playstation 2, телевізор, класичні фільми на відеокасетах, коли працював у старій сміттєвій компанії. Список нескінченний»;
  • «Ноутбук без пароля, на якому зберігається інформація, можливо, за 10 років. Крім того, ламповий підсилювач 1960-х років або akai real to real».
Останні новини:  Ведмедя, який любить випічку, двічі видворяли з міста, але він знову повернувся