Леді Гага повідомила про вихід нового альбому Harlequin

Вчора,   20:30    118

Співачка надихнулася на нього роллю, яку вона виконала у фільмі «Джокер: Божевілля на двох».

Епатажна американська співачка Леді Гага повідомила про вихід нового музичного альбому під назвою «Harlequin». Він вийшов у світ 27 вересня і складається з 13 композицій. Про це повідомляє Variety.

Платівка є музичним супроводом до фільму «Джокер: Божевілля на двох», у якому Леді Гага зіграла одну з головних ролей.

Останні новини:  Юрій Горбунов показався на милицях і розповів про пережиту операцію

Як зазначила співачка, новий альбом — відрізняється від усіх випущених нею раніше. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала обкладинку альбому і його трек-лист.

Зокрема, до нього увійшли головний саундтрек під назвою That’s Entertainment, ще композиції Good Morning, Get Happy, Oh, When the Saints, World on a String, If My Friends Could See Me Now, Smile, The Joker та інші.

Анонсуючи вихід альбому, співачка зізналася, що їй подобається експериментувати з музичними стилями, і її прихильники зможуть це почути в мелодіях нової платівки.

Останні новини:  Оля Цибульська приміряла новий ніжний образ

Останній на сьогодні альбом Леді Ґаґи «Chromatica» було випущено 2020 року. У 2021-му вийшла платівка «Love for Sale» — спільна робота Леді Гаги і Тоні Беннетта.

Зазначимо, увечері 25 вересня в кінотеатрі Leicester Square у Лондоні відбулася прем’єра фільму «Джокер: Божевілля на двох» — американського музично-психологічного трилера режисера Тодда Філліпса, який став продовженням картини «Джокер» (2019). Головну роль у ньому виконав Хоакін Фенікс, співачка Леді Гага зіграла Гарлі Квінн.

Останні новини:  Вікторія Бекхем на піску посвітила стегнами у рекламі своїх парфумів

Сиквел «Джокера» вийде в український прокат 3 жовтня.