Іран вимагає екстреного засідання Ради безпеки ООН

Вчора,   20:02    460

Іран вимагає екстреного засідання Ради безпеки ООН

Фото: АР (архівне фото)

Іран закликав Раду Безпеки ООН провести засідання

Після вбивства лідера Хезболли Хасана Насралли Іран вимагає екстреного засідання Радбезу ООН.

Після вбивства Ізраїлем лідера Хезболли Хасана Насралли Іран закликав Раду Безпеки ООН провести засідання щодо дій Ізраїлю в Лівані та в усьому регіоні. Про це повідомляє Reuters в неділю, 29 вересня.

У листі від імені посла Ірану в ООН Аміра Саїд Іравані Радбез ООН закликають «вжити негайних і рішучих заходів, щоб зупинити триваючу агресію Ізраїлю та запобігти… втягненню регіону в повномасштабну війну».

Останні новини:  Ізраїль заявив про ліквідацію лідера Хезболли

«Ісламська Республіка Іран рішуче застерігає від будь-яких нападів на свої дипломатичні приміщення та представників, що порушують основоположний принцип недоторканності дипломатичних і консульських приміщень, і повторює, що не допустить повторення такої агресії», — йдеться в листі.
Посол Ірану заявив, що Тегеран «готовий вжити всіх необхідних заходів» для захисту своїх національних інтересів і інтересів безпеки, відповідно до міжнародного права.

«Іран без вагань реалізує свої невід’ємні права згідно з міжнародним правом, щоб вжити всіх заходів для захисту життєво важливих національних інтересів і інтересів безпеки», — наголосив Іравані.

Останні новини:  Нетаньягу назвав причину ліквідації лідера “Хезболли”

korrespondent.net