Чоловічі звички, які дратують жінок

Сьогодні,   16:20    513

Серед безлічі різноманітних звичок є ті, які найчастіше характерні саме чоловікам. Деякі з них при всій своїй відносній нешкідливості жінок сильно дратують.

Нескінченне стискання рук

Навіть якщо чоловік зустрів іншого чоловіка мимохідь, він потисне йому руку. І ще раз потисне, якщо розмова тривала довше хвилини. Якщо зустрілися декілька чоловіків — завзяті стискання рук триватимуть по колу. Причому якщо чоловік йшов із супутницею, її всі присутні будуть ігнорувати і руки їй не подадуть. Дивні чоловічі ігри! Дратує всіх жінок, але більшість змирилася і терпить.

Останні новини:  Три знаки зодіаку – улюбленці долі: лиха обходять їхньою стороною

Кидання речей

Замість того, щоб чемно подати речі, чоловіки люблять їх кидати. Особливо «приємно», коли інша людина абсолютно не готова ловити предмет, який раптово летить в неї. Дорогі чоловіки! Жінки ненавидять, коли їм кидають речі. Навіть якщо ваша жінка каже, що їй це подобається — не вірте. Потайки вона не може цього терпіти.

Розворот на ходу

Такий типовий чоловічий маневр зазвичай трапляється у громадських місцях і часто викликає фрустрацію (гіркоту і образу, якщо сказати простіше) у жінок, які потрапляють «під роздачу». Відбувається це так: чоловіки зібралися, поговорили, попрощалися і почали задкувати, не дивлячись по сторонах і розвертаючись на ходу. За принципом «носоріг короткозорий, але це не проблема носорога». Жінки, які опинилися поруч, змушені відштовхуватися, щоб їх не знесло потужним чоловічим тілом.

Останні новини:  Куди і як пшикати парфуми, щоб шлейф був довгим і пахнув довго

«Купкова» неохайність

Нечупари, як відомо, бувають різних видів і типів: хтось кидає речі на підлогу, хтось не миє посуд і проливає на підлогу каву… Ще бувають «нечупари купкові» — вони відрізняються схильністю до створення маленьких купок з речей різного призначення. Найчастіше купковими нечупарами бувають чоловіки. Якщо чоловік має звичку складати на підвіконні або в ящик столу шурупи, горіхи, запальнички, зламані олівці, кілька викруток, батарейки і годинник, можна бути впевненим — будь-яку жінку, що проживає в тому ж приміщенні, така звичка дратує. До речі, манера запасати «про запас» шурупи, болти і гайки жінок теж дратує.

Останні новини:  Поради для ефективного прибирання дому

Брудні шкарпетки




Чому чоловіки не можуть за ними встежити і кожен день починають із запального пошуку парних шкарпеток, жінки зрозуміти не можуть. Також як і те, чому шкарпетки лежать грудочками на підлозі у ванній біля батареї чи під столом на кухні. Бррр!