Від $42 000: комерційний електромобіль Hyundai Chassis Cab надійшов у продаж

Сьогодні,   15:15    361

Hyundai офіційно представив у Південній Кореї свою першу компактну електричну вантажівку. Ціни на новинку починаються від 42 000 доларів. Вантажівка Chassis Cab EV була випущена разом із новою моделлю Special High-Top, завершуючи модельний ряд Hyundai ST1.

 

Таким чином, після презентації свого першого комерційного електричного фургона ST1 у квітні минулого року до модельного ряду приєдналися дві нові моделі.

Останні новини:  В Україні на парковці супермаркету помітили ексклюзивні авто вартістю майже 15 мільйонів

Версія ST1 Chassis Cab — це перша невелика комерційна електрична робоча вантажівка Hyundai. У компанії заявили, що зі знятою задньою кришкою модель підходить для кількох бізнес-задач.

Завдяки батареї ємністю 76,1 кВт*год робоча електровантажівка може проїхати до 327 км на одному заряді. Hyundai ST1 Chassis Cab має довжину 5465 мм, ширину 2015 мм і висоту 2005 мм. Hyundai також випустив модель ST1 Special High Top, яка має більшу вантажопідйомність.

Останні новини:  Електричний кросовер Peugeot E-408 покажуть на автосалоні в Парижі

Вартість спеціальної моделі починається приблизно з 43 000 доларів. Друга новинка має запас ходу до 289 км. Обидві моделі оснащені 400-вольтною архітектурою та швидкою зарядкою.

Hyundai оснастила свої електричні робочі транспортні засоби хмарною навігацією для відображення інформації в режимі реального часу, наприклад про станції зарядки електромобілів поблизу. Після вибору сайт також відображатиме рівень заряду акумулятора та можливу відстань до зарядного пристрою.



autogeek.com.ua

Останні новини:  З лідарами і автопілотом: XPeng показав новий преміальний електричний мінівен