Даша Кацуріна показала, що готує вдома для Володимира Дантеса

Сьогодні,   14:00    411
Співвласниця ресторанів зарубіжної кухні Даша Кацуріна показала, чим вдома насправді годує коханого — Володимира Дантеса. Як не дивно, не омари і не лобстери були на столі знаменитостей.

Існує поширена думка, що життя зірок кардинально відрізняється від життя пересічних людей. Багато хто вважає, що знаменитості не стикаються з буденними турботами, і всі їхні повсякденні проблеми вирішують помічники, а домашні справи їм просто не знайомі. Також глядачі часто помилково думають, що зірки харчуються виключно у дорогих ресторанах і не займаються приготуванням їжі вдома. Проте реальність часто виявляється зовсім іншою.

Останні новини:  Анна Саліванчук поділилася новим фотосетом

Чим насправді харчуються знаменитості

Зірки, як і всі інші люди, стикаються з тими ж проблемами: прання, прибирання, виховання дітей і навіть приготування їжі. Більшість із них знаходять час не лише на свою кар’єру та світські заходи, а й на прості сімейні радощі, на кшталт приготування вечері для своїх рідних.




Однією з таких знаменитостей є українська рестораторка Даша Кацуріна. Вона є співвласницею кількох ресторанів у Києві, які відкрила разом зі своїм колишнім чоловіком Мішею Кацуріним. Здавалося б, що людині, яка володіє мережею ресторанів, не потрібно готувати вдома — все можна замовити з власного закладу. Проте Даша власним прикладом показує, що реальність і тут не відповідає загальноприйнятим стереотипам.

Останні новини:  Святослав Вакарчук зізнався, чому перебуває у розлуці з родиною
Даша Кацуріна показала, як поєднує карʼєру та домашні справи

Навіть маючи власні ресторани, Даша охоче готує вдома для свого хлопця — українського музиканта Володимира Дантеса. Ще одна думка, яку можна легко спростувати: зірки не їдять лише вишукані страви. Даша не боїться готувати прості та улюблені багатьма страви. Одного разу в соціальних мережах вона поділилася приготуванням звичайного крабового салату, який робила разом із своїм молодшим сином.

Останні новини:  42-річна Ольга Фреймут кардинально змінила імідж
Даша Кацуріна показала, що готує вдома для Володимира Дантеса

Для багатьох шанувальників це стало приємним відкриттям, що відомі особистості, попри свій статус, знаходять радість у простих речах: разом готують із дітьми, проводять час зі своєю родиною та обирають звичайну їжу.

Зараз Даша перебуває у стосунках із Володимиром Дантесом вже другий рік, і, судячи зі спільних фото та відео в соціальних мережах, у їхньому домі панує сімейна гармонія. Володимир чудово ладнає з дітьми Даші від першого шлюбу, а сама вона, здається, нарешті знайшла душевний спокій після розлучення з Мішею Кацуріним.