Юрій Горбунов на милицях вперше розповів про пережиту операцію та як і де травмувався

Сьогодні,   06:30    1240

Відомий український актор та телеведучий Юрій Горбунов з’явився на знімальному майданчику свого нового фільму «Потяг у 31 грудня» на милицях. Продюсер вперше розсекретив, де отримав травму, що потребувала операції.

Про це 54-річний шоумен розповів у інтерв’ю для «ЖВЛ». Він зазначив, що хірургічне втручання доводилося переносити через роботу над створенням комедійної стрічки.

«Це домашня, банальна побутова травма. Операцію довелося відкладати, тому що я знімався. От відзнявся і зробили операцію», – поділився артист.

Останні новини:  Раміна вперше заговорила про розлучення батьків

За словами Юрія Горбунова, після проведення хірургічних маніпуляцій він проходить реабілітацію, яка триватиме кілька тижнів. Телеведучий закцентував увагу на тому, що процес відновлення відбувається «на ногах», а це не дуже добре для його здоров’я.

Через отриману травму останні дні зйомки комедійного фільму «Потяг у 31 грудня», який українці зможуть побачити 1 січня 2025 року, актору довелося провести на милицях. Проте Юрій Горбунов зазначив, що незважаючи на всі інциденти, їм вдалося створити традиційне новорічне кіно, яке полюблять усі та дивитиметься не одне покоління.

Останні новини:  Популярний хореограф сказав, як у вузьких колах називають втікача Влада Яму