Кетрін Зета-Джонс розсекретила пікантний подарунок Дугласу на 80-річчя і замилувала архівним фото

Сьогодні,   07:00    658

У родині голлівудських акторів Кетрін Зети-Джонс та Майкла Дугласа 25 вересня було подвійне свято. Закохані святкували дні народження.

Подружжя традиційно публічно привітало одне одного у фотоблогах. Кетрін Зета-Джонс поділилася їхнім архівним фото 25-річної давнини. Актори тоді тільки починали їхні стосунки. До речі, знімок був зроблений у Нью-Йорку, коли пара саме святкувала подвійний день народження.

«З днем ​​народження Майкла і мене! Це були ми на нашому дні народження 25 років тому! Я кохаю тебе всім серцем», — звернулася до чоловіка акторка.

Останні новини:  Анна Саліванчук поділилася новим фотосетом

Кетрін Зета-Джонс також розсекретила, який пікантний подарунок зробила чоловікові з нагоди 80-річчя. Знаменитість пожартувала, що за 25 років подружнього життя вже не знає, які презенти робити. Тож, вона показала пікантний знімок, де постала оголеною. Зета-Джонс зазначила, що це другий варіант подарунка, а перший – м’ячі для гольфу. До слова, подружжя полюбляє проводити час за грою.

«Після понад 25 років спільного дня народження з чоловіком у мене закінчилися ідеї подарунків! Це другий варіант подарунка, м’ячі для гольфу – перший варіант, звичайно», — пожартувала знаменитість.

Останні новини:  Юрій Горбунов на милицях вперше розповів про пережиту операцію та як і де травмувався

Майкл Дуглас теж не залишив Кетрін Зету-Джонс без публічних привітань. У фотоблогу актор публічно звернувся до дружини та побажав, аби її новий рік був сповнений лише приємними митями.

«Кохаю тебе всім серцем! Нехай твій новий рік буде найкращим!» – звернувся до коханої артист.

Зазначимо, цьогоріч Кетрін Зеті-Джонс виповнилося 55 років. Раніше редакція сайту ТСН.ua писала, як з роками змінювалася акторка та про секрет її молодого вигляду.

Останні новини:  Джонні Депп знявся в обіймах Пенелопи Крус

Тим часом Майклові Дугласу виповнилося 80 років. Ми також писали, який вигляд актор мав у молодості та як боровся з тяжкою хворобою.