Бред Пітт упевнений, що Анджеліна Джолі мститься йому найнебезпечнішим чином

Сьогодні,   08:00    649

У Пітта і Джолі є шестеро дітей – 22-річний Меддокс, 20-річний Пакс, 19-річна Захара, 18-річна Шайло і 16-річні близнюки Вів’єн і Нокс. Троє старших – прийомні, а молодші – біологічні. Актори вирішили розлучитися у 2016-му, спадкоємці залишилися жити з матір’ю. Сини та дочки віддалилися від батька, хоча він робив безліч спроб налагодити спілкування з ними. Артист упевнений, що колишня дружина навмисно впливає на дітей, налаштовує їх проти нього.

Нещодавно Пакс потрапив у серйозну аварію. Юнак врізався в припарковане авто на електровелосипеді та отримав черепно-мозкову травму. Бред дуже переживав через те, що трапилося, і намагався зв’язатися зі спадкоємцем, однак у нього нічого не вийшло. Пітт упевнений, що син легковажно поставився до ДТП. Бред хотів би поговорити з ним, виконати свій батьківський обов’язок і навчити молоду людину керувати транспортним засобом.

Останні новини:  Кетрін Зета-Джонс поділилася особливим знімком на честь свого 55-річчя

«Бред хоче навчити свого сина краще керувати авто, але Анджеліна та інші їхні діти повністю відгородилися від нього. Джолі дозволяє Паксу занадто багато, щоб переконатися, що він на її боці», – цитує інсайдера Radar Online.

Бред Пітт і Пакс у 2008 році. Фото: Getty Images
Бред Пітт і Пакс у 2008 році. Фото: Getty Images

Джолі теж була шокована через аварію сина. Вона весь серпень провела біля Пакса і навіть звернулася до пластичного хірурга, щоб у нього не залишилося шраму після травми. Крім того, юнак допомагав матері в роботі над фільмом «Без крові», де Анджеліна виступила в ролі режисера. Повідомляється, що члени знімальної групи оцінили його відповідальний підхід до обов’язків.




Нещодавно зірка фільму «Підміна» розповіла, як її змінило материнство. Анджеліна запевнила, що діти щодня підносять їй нові уроки. Джолі вважає, що сім’я – це головне. Вона перестала ставити себе на перше місце, оскільки інтереси спадкоємців для неї понад усе інше.

Останні новини:  Де наразі сестри Завальські з гурту Алібі
Анджеліна Джолі та Пакс. Фото: Getty Images
Анджеліна Джолі та Пакс. Фото: Getty Images

Бред Пітт знайшов гармонію у стосунках з Інес де Рамон. Закохані регулярно виходять разом у світ. Джерело повідомило, що актор давно не був таким щасливим. Він обожнює обраницю і намагається проводити з нею якомога більше часу. Колишній чоловік Анджеліни Джолі планує спільне майбутнє з дівчиною, яка повернула йому віру в кохання.

Пітт та Інес де Рамон. Фото: Getty Images
Пітт та Інес де Рамон. Фото: Getty Images

Обіймав найкращу подругу колишньої дружини

Нещодавно голлівудські зірки зібралися на вечірці Rock4EB у Малібу. Серед гостей помітили Бреда Пітта, який останнім часом повернувся у світську тусовку, і з явним задоволенням з’являється на публіці з Інес де Рамон. 31-річна дизайнерка ювелірних прикрас супроводжувала зіркового бойфренда і цього разу.

Останні новини:  Віталій Козловський зворушив Мережу чуттєвим зверненням до семимісячного сина

На заході актор позував у компанії зірки серіалу «Друзі» Кортні Кокс. 60-річна акторка була одягнена в сіру майку, біло-блакитну смугасту блузку і сині джинси. Кортні зробила непомітний денний макіяж з акцентом на очі й розпустила темне волосся. Бред постав у білій сорочці без краватки з розстебнутими верхніми ґудзиками та в кремових штанах з жовтим принтом. Пітт і Кокс обіймалися, з посмішками позуючи разом на килимовій доріжці, хоча до цього вважалося, що актор фільму «Троя» досі перебуває в напружених стосунках з подругами своєї колишньої дружини Дженніфер Еністон.

Кортні Кокс і Бред Пітт. Фото: Todd Williamson/Shutterstock