Джіджі Хадід одягла пальто трендового кольору, який зірки обирають замість чорного

Сьогодні,   10:00    393

Температура на вулиці поступово знижується і модниці вже активно шукають стильні тренчі та пальта. Бордовий колір цього сезону надзвичайно популярний і його часто можна побачити на багатьох моделях верхнього одягу. Однак американська супермодель Джіджі Хадід запропонувала дещо інший, ще більш насичений та розкішний відтінок, який додасть твоєму осінньому образу особливого шарму. Цікаво, про який колір йдеться? Читай далі на Люкс!

Останні новини:  Настя Каменських закликала не ідеалізувати себе та поділилася ефективними афірмаціями

Чорний колір завжди вважався класикою для верхнього одягу, але нещодавно Джіджі Хадід здивувала всіх, вибравши для свого осіннього лука тренч у благородному шоколадному кольорі. Зірка була помічена на ланчі зі співачкою Тейлор Свіфт і її образ виглядав по-особливому стильно.

Джіджі Хадід - фото 643215

Модель вдало поєднала шоколадний тренч зі штанами верблюжого відтінку, чорними черевиками та білою футболкою, створивши витончений і трендовий аутфіт. В такому кольорі ти можеш обрати не тільки тренч або пальто, а також жакет, блейзер та навіть сукню. Шоколадний колір став одним із найулюбленіших відтінків серед фешн-блогерів та зірок, тому Люкс зібрав найкращі образи з трендовим шоко.

Останні новини:  Віталій Козловський зворушив Мережу чуттєвим зверненням до семимісячного сина