Як підібрати джинси за типом фігури: поради жінкам

Сьогодні,   13:40    131

Джинси – найпопулярніші штани, які чудово вписуються у повсякденний образ та кежуал стиль. Це універсальний одяг і його можна поєднувати як із футболкою, так і блузкою. Але серед всієї різноманітності джинсів ми часом губимося. Адже неправильно підібрані моделі можуть суттєво зіпсувати образ.

Щоб правильно підібрати штани із деніму, необхідно враховувати свій тип фігури. У такому разі ви зможете виділити свої переваги та приховати деякі недоліки. Ми в joy-pup розповідаємо, як підібрати джинси за типом фігури.

Фігура типу А

У жінок із такою фігурою сильно виражена нижня частина. Стегна можуть бути об’ємнішими ніж плечі, тому важливо збалансувати образ. Вам підійдуть штани із середньою посадкою, джинси прямого крою із щільного матеріалу, моделі палаццо.

Останні новини:  Названо три знаки зодіаку, яким не можна довіряти: вони брешуть і маніпулюють

Як підібрати джинси за типом фігури: поради жінкам 1
Як підібрати джинси за типом фігури: поради жінкам 2

Фігура типу Х

Жінки з таким типом фігури мають чітко окреслену талію, а об’єм стегон та плечей збалансований, не має надто сильної відмінності. Тому вони можуть носити абсолютно все. Сміливо вибирайте джинси будь-якої посадки, штани клеш або прямі, палаццо, бойфренди, укорочені, з рваними краями.

Останні новини:  Три пари взуття, які зіпсують будь-який образ цієї осені: головні антитренди сезону
Як підібрати джинси за типом фігури: поради жінкам 3
Як підібрати джинси за типом фігури: поради жінкам 4

Фігура типу Н

Стегна та плечі за такого типу фігури є збалансованими за обсягом. Але талія не виражена, через що потрібно її трохи підкреслити. Для цього вибирайте джинси середньої або високої посадки, вони можуть бути прямого напівприталеного крою.

Як підібрати джинси за типом фігури: поради жінкам 5
Як підібрати джинси за типом фігури: поради жінкам 6

Фігура типу О

В цьому випадку талія більш об’ємна, ніж стегна та плечі. І вам потрібно візуально звузити її. Для цього хорошим варіантом стануть джинси із середньою посадкою. Зупиніть свій вибір на моделях кльош та палаццо.

Як підібрати джинси за типом фігури: поради жінкам 7
Як підібрати джинси за типом фігури: поради жінкам 8

Фігура типу V

Ви відноситеся до такого типу, якщо плечі у вас більші, ніж стегна. Вам підійдуть джинси із середньою та високою посадкою, вони можуть бути прямими або палаццо. Але якщо ви хочете додати обсяг стегнам, вибирайте моделі з кишенями у верхній частині.

Останні новини:  Як правильно зберігати літній одяг взимку: головні поради експертів
Як підібрати джинси за типом фігури: поради жінкам 9

Фігура типу I

Жінки з таким типом фігури мають модельну зовнішність. А це означає, що їм іде практично все. Сміливо носіть будь-які фасони – від прямих до бойфрендів. Джинси можуть бути однотонними, з кишенями, вишивкою, аплікацією. Також добре виглядають моделі з розрізами, потертостями, укороченим низом.

Як підібрати джинси за типом фігури: поради жінкам 10