Названо “зимові” продукти, які запобігають дефіциту заліза

Сьогодні,   01:30    74


Відомо, що залізо допомагає розносити кисень по всьому організму. Крім цього, воно зберігає шкіру і волосся здоровими. Недолік заліза є досить частою проблемою в сучасному світі, особливо серед жінок і молоді.

Дефіцит заліза призводить до проблем зі здоров’ям, таким як слабкість, мігрень, задишка, запаморочення, зниження апетиту. Для того, щоб підтримувати нормальний рівень в зимовий час, фахівці по всьому світу пропонують додавати продукти з його високим вмістом в щоденний раціон.

Останні новини:  «В першу чергу це людина» — Тарас Тополя сказав, що думає про Винника

Апельсин-допомагає збільшити вміст заліза в нашому організмі, а також сприяє зниженню ваги, здоровій шкірі, підвищенню імунітету. Наступний фрукт, який досить легко знайти взимку – яблуко. Воно допомагає тримати організм в тонусі і бере участь у формуванні червоних кров’яних тілець, які транспортують кисень по всьому тілу.

Овочі також допоможуть в регулюванні рівня заліза. Перший з них-шпинат. У ньому містяться мінерали і вітаміни, які допомагають підтримувати імунітет і беруть участь в профілактиці анемії.

Останній продукт-капуста. Крім запобігання дефіциту заліза, цей зелений овоч сприяє зниженню ваги, освітлює шкіру і виводить токсини з організму.

Останні новини:  Топ-3 продуктів, що відновлюють здоров’я очей


lady.kyiv.ua