Мережу розсмішив потужний донат Тищенка

Сьогодні,   09:14    5097

Народний депутат Микола Тищенко повідомив, що закупив на аукціонах у Великій Британії партію біноклів для ЗСУ. Мережу розсмішив «потужний донат» нардепа.

Своїми емоціями почали обмінюватись користувачі соціальної мережі Х та Facebook.

Тищенко повідомив про свої «успішні закупки» у неділю, 22 вересня. У Facebook він написав:

«Очікую посилку з біноклями, які вдалось придбати на аукціонах в Великобританії. Двоє з них вже «забили» хлопці на Покровський напрямок. Завтра покажу фото та розкажу про біноклі детальніше, щоб ви змогли обрати».

Останні новини:  Смішні покупки з Інтернету, які не виправдали очікування людей

В Facebook відреагували на «потужний ленд-ліз» від Тищенка. Користувачка Тетяна написала:

«Потужний ленд-ліз від Миколи Тищенко! Пише, що придбав на аукціонах Великобританії партію … БІНОКЛІВ !!! Ці японські біноклі продаються на ОЛХ за 1700 грн.. кому взагалі вони потрібні? Хто ними користується? Розвідку давно вже роблять дронами та тепловізорами.. Коля Коля».

Останні новини:  Пса застали за переглядом телевізора в хазяйській позі

Воїн Вальтер Шеффер також відреагував, вказавши: «АВЕ колі. Йому нарешті щось там вдалося. С**а, це якийсь й**аний сором».

В коментарях до допису Тищенка Шеффер також вказав: «Вдалося придбати біноклі. Оце досягнення. Вдалося штурманути посадку…вдалося звільнити населений пункт… вдалося забрати тіла з поля бою … вдалося евакуювати поранених… Це коля вдалося. А біноклі ти просто купив клоун».

Останні новини:  Кмітливий бультер'єр знайшов швидкий спосіб спускатися зі сходів

Один з користувачів навіть знайшов відповідний аналог бінокля на ОЛХ.

В соцмережі Х також зреагували на такий донат нардепа, зауваживши, що японські біноклі можна придбати за 1700 грн на платформі онлайн-оголошень ОЛХ.