Мадонну розкритикували за екстравагантний образ на Тижні моди

Сьогодні,   15:00    294

Американська співачка вміє вражати шанувальників своїми ефектними образами. Цього разу артистка вирішила зʼявилася на Тижні моди в Мілані, де приголомшила всіх. В що була вдягнена Мадонна на модному заході, читай на Люкс.

Мадонна відвідала вечірку італійського бренду Dolce & Gabbana під час Тижня моди в Мілані. Для цього заходу 66-річна співачка обрала доволі зухвалий образ: сітчасті колготки, комбінацію та корсет. Свій наряд вона доповнила прозорими чорними рукавичками та хутряною накидкою, створивши вражаючий і провокативний образ. Та не всі оцінили вибір знаменитості.

Останні новини:  Анатолій Анатоліч виїхав за кордон з доньками й розкрив причину

Мадонна - фото 641761

«Мені б сподобалося, якби вона показала, як це старіти природно. Це було б сміливо і правдиво. Вона не може продовжувати в тому ж дусі вічно, і я боюся уявити, як вона виглядатиме через 10 років», — написав один із них у коментарях Daily Mail.

Фотографії з заходу швидко розлетілися мережею та викликали хвилю обговорень. Багато користувачів Інтернету були здивовані, зазначаючи, що зірка з віком виглядає гірше та, на їхню думку, часто перегинає з екстравагантністю в образах.

Останні новини:  Ніколь Шерзінгер сходила до бродвейського театру