Олександр Педан показав рідкісні фото свого єдиного сина

Сьогодні,   14:30    380
Відомий український шоумен Олександр Педан зміг побудувати теплі та довірливі стосунки зі своїми дітьми. Але якщо старша Валерія часто з’являється на його сторінці, сина чоловік показує рідко.

Відомий український шоумен Олександр Педан, попри заклопотаність, постійні зйомки та волонтерство, встигає знайти час, аби приділити його родині. Щобільше, шанувальники вважають його гарним батьком, бо бачать його відверті стосунки зі старшою дочкою.

Останні новини:  Дружина Каньє Веста в прозорому топі влаштувала шопінг у Токіо

Так, Валерія часто з’являється на сторінці батька. Ба більше, у родичів був спільний проєкт “УНІВЕРCHECK”, де вони висвітлювали плюси та мінуси українських навчальних закладів, аби полегшити вибір для юних абітурієнтів. Олександр старається не тиснути на дочку, тому вона всіляко йому довіряє та прислухається до його порад.

Так само, чоловік намагається виховувати й свого молодшого сина. Олександр відноситься до нього, як до дорослого та поважає думку хлопчика. Він рідше з’являється у соціальних мережах батька. Проте, це не означає, що хлопчик отримує менше уваги. Сьогодні, Сашко вирішив показати, як проводить свій вільний час з 7-річним Маріком.

Останні новини:  Джессіка Честейн відвідала показ Gucci у квітковій сукні
Олександр Педан показав рідкісні фото свого єдиного сина

Недільний вечір, родина вирішила провести у парку. Разом з домашнім улюбленцем, Марік бавився на траві. Енергії в обох повно, тож не дивно, що собак називають кращими друзями людей. Важко уявити, що пес зможе ігнорувати увагу від господарів.

Олександр Педан показав рідкісні фото свого єдиного сина

Крім того, хлопчик показав свою вправність з м’ячем. Олександр назвав це “пацанячими розвагами”. Чоловік зі щирим зацікавленням спостерігав за грою Маріка та своєю похвалою додавав хлопцю впевненості. Телеведучий вважає своїм обов’язком виховати гідного представника суспільства та зробить все, що від нього залежить, аби виконати цей обов’язок та зробити життя малого щасливим.