Шимпанзе вигадали креативний спосіб втекти із зоопарку (ФОТО)

02.05.2024   12:00    1148

Дотепні мешканці зоопарку в місті Белфаст, Північна Ірландія, вирішили нехитрим способом втекти з вольєру. Для цього шимпанзе використовували імпровізовані сходи з гілок дерева, що повалило. Все це відбувалося на очах у шокованих відвідувачів.

Шимпанзе використовували гілки поваленого дерева як сходи, щоб втекти зі свого вольєра у зоопарку Белфасту.

Ретельно спланована втеча приматів у зоопарку Белфасту, Північна Ірландія зняли на відео відвідувачі. У них на очах шимпанзе залізли по гілці дерева на паркан, а звідти зістрибнули вниз, на прогулянкову зону, чим на жарт налякали вже інших відвідувачів. Не кожен день, гуляючи зоопарком, зустрінеш на стежці шимпанзе!

Останні новини:  Реджі — найледачіший пес у світі — ви тільки погляньте, як він спускається сходами

Проте, як виявилось, банда не планувала залишати стіни рідного зоопарку. Епічна втеча закінчилася тим, що мавпи погуляли і спокійно повернулися назад у вольєр. Керівництво зоопарку пояснило, що всьому виною — негода і сильні вітри, що налетіли на Белфаст, і стали причиною дерев, що обвалилися.

Останні новини:  Чоловік показав бургер 1995 року, який непідвладний часу: який він має вигляд

«Вони розумні примати, і знають, що це їхня хата, тому вони повернулися назад, — розповідає відвідувачка зоопарку Елейн Монаган, яка на той час перебувала у зоопарку з онуками. — Тільки чому ніхто не перевіряє вольєри? Адже це могло закінчитись дуже погано».