Як довго треба приймати душ, розповів фахівець із Великобританії

Сьогодні,   01:10    124


Інтернет-видавництво The Sun повідомило новини у сфері особистої гігієни. Представник фармацевтичної компанії Chemist Click Аббас Канані визначив оптимальний час ухвалення душу.

Фахівець із Великобританії вважає, що для оптимального очищення шкірних покривів від бактерій та бруду достатньо 8-10 хвилин на день, оскільки більш тривалі водні процедури можуть спричинити подразнення та сухість шкіри.

Останні новини:  Дієтологиня назвала просту їжу для схуднення без голодування

“Якщо занадто довго приймати душ, особливо гарячий, шкірний покрив може втратити натуральний жир, внаслідок чого він стане сухим”, – зазначив експерт.

При цьому Аббас Канані уточнює, що присвячувати миття тіла слід щонайменше п’ять хвилин. Менша кількість часу не дозволить повністю усунути шкірний жир і пил, що накопичився за день.

Слід користуватися натуральними мочалками середньої чи м’якої жорсткості, щоб не пошкодити верхній шар епідермісу. При купанні оптимально використовувати воду температурою не вищою за 40 градусів.

Останні новини:  Як зберегти полуницю на зиму без заморозки

Волосся і тіло після прийому ду рекомендується споліскувати більш прохолодною водою. Після прийому водних процедур можна нанести на шкіру натуральний зволожуючий крем.


useti.org.ua