Відзначили 15, 30 і 40 років шлюбу: Олександр Усик, Павло Зібров, Петро Порошенко виявилися однолюбами

Вчора,   23:35    79

Олександр Усик

З Катериною боксер-легенда вже понад 20 років разом. Але у вересні відзначили 15 років із дня весілля. За цей час родина поповнилася чотирма чудовими дітками. Усик узагалі-то запланував мати 5 нащадків, тож працює на реалізацією задуманого.

Олександр Усик з Катериною відзначили 15 років із дня весілля

Суворий та безжальний до суперників на рингу спортсмен поряд із коханою дружиною тане, немов морозиво. Називає свою обраницю “неймовірною Катериною, квіткою, світлом моїх очей”.

Останні новини:  Не поспішайте викопувати коріння капусти: залишаю їх в землі на 3 місяці зими для цього – будете здивовані

Павло Зібров

Другий шлюб співака виявився дуже вдалим. З Мариною вони разом уже 30 років поспіль. Їхню “любов благословили небеса”, впевнений Павло Миколайович. З цієї нагоди у серпні закоханий чоловік приготував для дружини величезний букет блідо-рожевого кольору.

Павло Зібров з Мариною відзначили 30 років із дня весілля

Знаменитість не соромиться називати себе “підкаблучником”, а Марина для нього “капітан його душі”. Плодом їхнього кохання стала донька Діана, якій нині 27 років. Дівчина взялася розкручувати татуся, принісши йому нову хвилю популярності.

Останні новини:  Як без зусиль відіпрати шоколад з одягу: поради досвідчених господинь

Петро Порошенко

Юнацьке кохання 5-го президента виявилося міцним і на все життя. Петру Олексійовичу навіть не віриться, що вони з Мариною вже 40 років разом. Щасливий чоловік запевняє, що “кохає і закохується у дружину щодня”.

Петро Порошенко з Мариною відзначили 40 років із дня весілля

А ще подякував благовірній за те, що “наповнює життя сенсом і дає сили”. Дружина старша за чоловіка на 4 роки, але це не стало на заваді їхньому щастю. У пари народилося четверо дітей та вже є двоє онуків.






odnaminyta.com

Останні новини:  “Довольний, як слон”: якими українськими фразеологізмами замінити російський вислів