Український Sherp засвітився у США під час ліквідації наслідків урагану «Мілтон»

Сьогодні,   12:31    311

На американську Флориду обрушився найпотужніший і найруйнівніший за останні роки ураган «Мілтон». До ліквідації наслідок стихії залучили сотні одиниць техніки, серед якої помічено й український всюдихід Sherp.

Цей автомобіль здатний пересуватися по воді та працювати у складних умовах на різних типах місцевості. Тому він є ідеальним помічником у ліквідації наслідків різних стихій. Ось і у США у нього знайшлося чимало роботи. Як розповіли на сторінці Prestige Imports в Instagram, всюдихід допомагає в Майамі витягувати транспортні засоби, які знесло повінню.

Останні новини:  Не треба навіть сідати за кермо: в Україні поліція почала масово штрафувати пасажирів авто

Відомо, що власником цього Sherp у подовженій версії N1200 є американський автодилер Бретт Девід. Він погодився допомогти мешканцям Флориди дістати їхні машини, оскільки пересуватися затопленими вулицями міста іншим транспортом просто неможливо. Адже місцями вода сягає півметра.

Нагадаємо, що дорожній просвіт у Sherp сягає 600 мм. Він може долати метрові перешкоди та 35-градусні підйоми. Всюдихід оснащений 1,8-літровим дизельним турбодвигуном потужністю 55 к.с. і 190 Нм крутного моменту, який дозволяє йому розвивати швидкість до 40 км/год по суші і до 6 км/год – по воді.

Останні новини:  Aston Martin підготував особливий DB12 на честь фільму про Бонда (Відео)



autocentre.ua