Трагедія на очах усієї країни: історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра, який помер, коли їй було 28

Сьогодні,   00:36    72

Тіна Кароль та Євген Огір – одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. Їхня історія кохання була не лише красивою, але й трагічною. Навіть по сьогодні немає людей, кому б ця історія не щемила серце.

Тіна Кароль була щаслива у шлюбі з Євгеном Огіром
Тіна Кароль була щаслива у шлюбі з Євгеном Огіром

Познайомилися вони у 2007 році, коли Тіна тільки починала розправляти свої зіркові крила, а Євген був її продюсером. Між ними швидко виникли почуття, які вони старанно приховували від публіки та колег, проте неможливо було втримати пташку щастя у руках та в 2008 році пара одружилася. Весілля було таємним, на нього запросили лише найближчих друзів та рідних.

Останні новини:  Ріанна повертає в моду Timberland

Тіна й Євген не любили виставляти особисте життя на показ, тому вирішили зберегти цей важливий момент тільки для себе та близьких. У тому ж році у них народився син Веніамін, якого вони обожнювали. Життя пари здавалося ідеальним: кохання, успішна кар’єра, щаслива сім’я. Але все змінилося, коли у Євгена діагностували рак шлунка.

Тіна Кароль та Євген Огір прожили разом 5 років
Тіна Кароль та Євген Огір прожили разом 5 років

Ця звістка стала справжнім ударом для Тіни. Вони разом боролися з хворобою: лікування в Україні, за кордоном, надії на одужання. Але, на жаль, хвороба прогресувала. 28 квітня 2013 року Євген Огір помер. Для Тіни це була величезна втрата, яку вона переживала разом з усією країною. Її шанувальники підтримували її в цей важкий час.

Останні новини:  "Новий шлях": Мішина у спортзалі показала, як опановує складну йога-позу

Після смерті чоловіка Тіна неодноразово зізнавалася, що Євген був її справжнім ангелом-охоронцем, який завжди підтримував і вірив у неї. Свою творчість після втрати вона присвятила йому. Багато її пісень пронизані глибоким сумом і спогадами про коханого. Але Тіна продовжує жити заради сина та своєї музики, яка стала для неї спасінням.




Тіна Кароль вийшла заміж на Євгена Огіра у 2008 році
Тіна Кароль вийшла заміж на Євгена Огіра у 2008 році

Після смерті коханого Тіна більше не вийшла заміж, хоча вочевидь така талановита та красива жінка за недовго знайшла б собі нового чоловіка. Серце Кароль розбите і це не полагодити новими стосунками. Навіть якщо зараз в житті співачки й присутні чоловіки, сама артистка натякає, що навряд чи ще раз піде під шлюбний вінець.

Останні новини:  Про небезпечні для гіпертоніків продукти розповіли фахівці



odnaminyta.com