Слава Камінська показала, як зараз виглядає її дочка Лаура

Сьогодні,   16:30    819
Слава Камінська показала, як зараз виглядає її єдина дочка Лаура від Едгара Камінського. Дівчина виросла справжньою модницею з відчуттям стилю.

Популярна співачка Слава Камінська вже багато років як розлучена з пластичним хірургом Едгаром Камінським. Але безумовно життя їх зв’язала на віки, адже мова йде про двох спільних дітей, яких вони обидва дуже люблять.

Співачка разом зі спадкоємцями евакуювалася ще 2022-го до Нідерландів. Згодом стало відомо, що хірург також не в Україні. У зв’язку з цим навіть розгорівся скандал. Говорили, нібито чоловік забрав із собою необхідне обладнання.

Останні новини:  Usher ще у 15 років став жити з P. Diddy: хто і чому віддав підлітка скандальному продюсеру

Сама Камінська також потрапила у декілька скандалів. Спочатку зірка заявила, що їй дуже важко без персоналу, який допомагав би їй по дому, а пізніше захищала російську мову, через що декілька разів зіштовхнулася з критикою від українських слухачів.

Слава Камінська показала, як зараз виглядає її дочка Лаура

40-річна Слава Камінська розповіла правду про весілля з іноземцем

Зараз Камінська не тільки щасливо проживає разом зі своїми спадкоємцями у Європі, але і зізнається, що не розуміла, наскільки таке життя може бути легким та приємним. Зірка приміряла на себе абсолютно іншу роль і вона пройшлася їй до смаку. Також в її житті з’явився новий коханий. Його особистість вона не розсекречує, але чоловік регулярно з’являється на фотографіях в її акаунті.




Дочка Лаура також все регулярніше з’являється на знімках. Зокрема, нещодавно Слава Камінська опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на які показала, як її нарядила спадкоємиця.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Слава Каминская (@babaslavka)

Публіка вже давно помічає, що Лаура зростає справжньою красунею. І мало того, у дівчинки ще й любов до красивого одягу, косметики і в цілому до естетики. Навіть на кадрі з матір’ю дівчинка була з макіяжем. Камінська дозволяє своїй дочці проявлятися та експериментувати, адже так матері допомагають своїм дітям знайти їхній шлях, хобі та себе.

Останні новини:  Екс-помічниця Каньє Веста звинуватила репера у зґвалтуванні на вечірці P Diddy