Скінні джинси знову в моді - ось як ми носитимемо їх восени 2024

Вчора,   17:40    491

Нарешті відбулося довгоочікуване повернення тренду на улюблені скінні джинси. Багато дівчат, без сумніву, мають у своєму гардеробі таку пару, яка вже тривалий час чекала на свій зірковий час. Тепер настав момент дістати їх з дальнього кута шафи та знову ввести в повсякденні образи, адже цей стиль знову на піку популярності. Та які ж класні комбінації створити зі скінні джинсами, щоб образ виглядав трендово та в ногу з часом? Читай Люкс і ти знайдеш найкращі рішення.

Як стилізувати скінні джинси у 2024 — фото

Ера оверсайзу та об’ємних речей поступово відходить на задній план і моделі та фешн-блогерки вигулюють образи з класикою 2000-х — скінні джинсами. Красуні Белла Хадід та Кендалл Дженнер показали на своєму прикладі, що цієї осені у твоїй шафі обов’язково мають з’явитися скінні джинси. А новий матеріал на Люкс покаже, як скласти найсвіжіші образи з парою модних штанів.

Останні новини:  Чому пральна машина стукає: основні причини та їх усунення

Белла Хадід - фото 645076
Белла Хадід

Прямі джинси та грубі черевики

Минулої осені Кендалл Дженнер створювала стильний образ, комбінуючи прямі джинси з черевиками на підборах, білою футболкою та шкіряною курткою. Ідеальний приклад, як модно носити скінні джинси у 2024, без жодних сумнівів.

Кендалл Дженнер 2023 - фото 645023
Кендалл Дженнер

Пальто вільного крою та туфлі з гострим носком

Комбінація об’ємного верху та завужених джинсів є канонічною, тому не нехтуй цим правилом і сміливо використовуй у своїх осінніх образах.

Скінні джинси знову в моді -  ось як ми носитимемо їх восени 2024 - фото 645024

Денім на денімі

Образ у стилі «денім на денімі» – це, безсумнівно, сміливий і модний вибір. Він демонструє впевненість у своєму стилі та готовність до експериментів, дозволяючи поєднувати різні відтінки та фактури джинсових речей для створення гармонійного, але водночас зухвалого образу.

Скінні джинси знову в моді -  ось як ми носитимемо їх восени 2024 - фото 645025

Водолазка і ботильйони

В цьому сезоні водолазки зробили камбек на модну арену і це чудовий привід застилізувати їх разом з не менш модними скінні джинсами.

Скінні джинси знову в моді -  ось як ми носитимемо їх восени 2024 - фото 645032

Яскравий вкорочений кардиган з джинсами

Восени ми починаємо діставати з шафи найтепліші та найкомфортніші кардигани. Вважаємо, що вони ідеально впишуться в аутфіт з трендовими скінні джинсами.

Скінні джинси знову в моді -  ось як ми носитимемо їх восени 2024 - фото 645031