Міккі Рурк уперше зізнався, що вживав стероїди

Сьогодні,   06:00    641

Це рішення зірка «9 1/2 тижнів» вважає одним із найдурніших у своєму житті.

До ролі Ренді Робінсона на прізвисько «Таран» Міккі, який має славу зірки з не найпростішим характером, підійшов з усією старанністю, на яку був здатен. За лічені місяці актор прийшов у дивовижну фізичну форму, яка була необхідна для його персонажа.

При цьому Міккі Рурк заперечував, що вживав якісь стимулюючі препарати під час підготовки до «Реслера», і вперто стверджував, що його тіло — лише результат кропіткої роботи з великою вагою і правильної дієти.

Останні новини:  Від страху дотиків до жувальної гумки: 5 зірок з дивними фобіями

Про те, що крім тренувань він приймав стероїди, актор зізнався лише нещодавно — через 16 років після виходу «Реслера» на екрани. Рурк написав про це у своєму блозі в Instagram з припискою, що шкодує про це своє рішення — вагу і об’єм він набрав дуже швидко, але повертався до норми він близько 5 років.

Своє несподіване зізнання зірка зробив у надії, що його приклад зможе переконати когось відмовитися від допінгу: «Я щиро шкодую, що набрав 70 фунтів, щоб виглядати на всі сто… Я не почувався комфортно у своїй шкурі, і мені знадобилося близько 4 або 5 років, щоб повернутися до норми. Це був не дуже продуманий план, я, звичайно, використовував стероїди і їв величезну кількість їжі 6 разів на день. Це було дуже нерозумно з мого боку. Єдиним реальним досягненням були довгі години в спортзалі. Я шкодую про це, але я прийняв багато дурних рішень у своєму житті. І мені погано, коли я дивлюся на свої фотографії. Я ніколи не говорив, що я найгостріший олівець у коробці, але я розмірковував вголос і подумав, що, можливо, зможу донести цю думку до якого-небудь молодого хлопця, який хоче ставати дедалі більшим і більшим».

Останні новини:  Стали відомі імена деяких учасниць "Холостяка-13": чим займаються дівчата

Хто такий Міккі Рурк?

Міккі Рурк (справжнє ім’я — Філіп Андре Рурк-молодший) — американський актор і сценарист, професійний боксер. Лауреат премій «Золотий глобус» і BAFTA (2009). Номінант на премію «Оскар» (2009). Світове визнання прийшло до актора з виходом фільму «Дев’ять з половиною тижнів», завдяки якому Рурк здобув титул секс-символу і міцно посів місце в плеяді світових кінозірок. Вершиною акторської майстерності Рурка переважною більшістю світових кінокритиків була визнана роль рестлера Ренді «Тарана» Робінсона в драмі режисера Д. Аронофскі «Реслер» (2008), повідомляє Вікіпедія.





dailynews.kyiv.ua

Останні новини:  Маша Єфросиніна показала, як з подругою Поляковою провела час на запальному концерті "Океану Ельзи"