Батьки Б'янки Цензорі засмучені її рішенням: що сталося

Сьогодні,   14:00    331

Батьки дівчини щиро вірили, що їй вдасться вирватися з-під його контролю.

Спочатку друзі Б’янки Цензорі були розчаровані тим, що вона з чоловіком, Каньє Вестом, дала привід для чуток про розлучення, яке виглядало як піар, а тепер і батьки дівчини висловили своє розчарування, пише Daily Mail.

За словами джерел таблоїду, Лео і Александра Цензорі, батько і мати дівчини, які живуть в Австралії, почуваються обдуреними своєю донькою, оскільки вони щиро вірили, що вона нарешті піде від Каньє Веста. Однак Б’янка розвіяла всі припущення, з’явившись на тлі чуток про розлучення разом з Каньє на шопінгу і виглядаючи при цьому дуже задоволеною.

Останні новини:  Вікторія Апанасенко вперше показала, як гуляє Києвом із 2-місячною донькою

«Її батьки шоковані тим, що вони бачать, — вони почуваються обдуреними, бо Б’янка сказала їм, що готується піти. Вони не можуть зрозуміти, що відбувається, і відчувають, що її контролюють», — каже один з інсайдерів.

Під час недавньої поїздки додому дружина репера говорила рідним, що планує розлучитися з чоловіком. Натомість Каньє підігрівав чутки про прийдешнє розлучення, кажучи друзям, що хоче переїхати жити в Токіо, покінчити зі шлюбом і бути самотнім.

Каньє Вест Б'янка ЦензоріFullscreen
Друзі Б’янки кажуть, що Каньє контролює її

Явний поворот Б’янки на 360 градусів змусив близьких ще більше турбуватися про рівень контролю, який Каньє може мати в їхніх стосунках.




«Сім’я Б’янки зараз у повному замішанні. Її сестра щойно провела час із нею в Лос-Анджелесі, і вона на власні очі побачила, наскільки неблагополучним є шлюб Б’янки. Коли вона повернулася додому, вона сказала всім, що більше не може цього виносити, а потім раптово повернулася до Японії та закохалася в Каньє», — каже ще один інформатор.

Останні новини:  Лідія Таран, Алла Мазур та Марічка Падалко показали своїх матерів

Люди з оточення Б’янки зазначають, що її історія постійно змінюється, і ніхто не знає, що буде далі:

«Якщо Каньє може мати над нею такий контроль, що вона нечесна зі своєю сім’єю і друзями, це лякає».

Після того як подружжя спростувало чутки про розлучення, багато хто з наближених до пари дійшов висновку, що на такий крок Каньє і Б’янка пішли заради того, щоб підігріти інтерес, що падає, до себе на порозі виходу нового альбому музиканта.

Останні новини:  Тіна Кароль захопила ідеальним тілом у мікротопі з глибоким декольте

«Вони обидва знають, що люди просто не звертають на них уваги, і що її оголеного вбрання недостатньо, щоб утримувати інтерес людей. Усі бачили її голою, тепер нема чому дивуватися», — кажуть джерела.