Затишні відтінки для манікюру, які прикрасять нігті будь-якої довжини

Сьогодні,   07:00    246

З настанням холодів змінюється і наш стиль: ми дістаємо з шафи светри, штани та черевики, фарбуємо губи бордовою помадою і робимо манікюр глибшого кольору, ніж влітку.

Так, цієї осені ми змінюємо яскраві або нейтральні відтінки на темні та приглушені. Незалежно від форми та довжини нігтів, ці осінні кольори лаку пасуватимуть усім без винятку. Радимо також додати модну деталь, наприклад масивний браслет.

Модний осінній манікюр 2024

Фіолетовий манікюр

Фіолетовий колір лаку для нігтів ніколи не виходить із моди, тому цієї осені він також у тренді. Сливовий відтінок є найпопулярнішим, його можна носити як із довгими, так і з короткими нігтями. Він легко наноситься та підходить практично кожній.

Фіолетовий манікюр - фото 642236

Оливково-зелений манікюр

В останні роки популярні усі відтінки зеленого, особливо коли на вулиці холодно. Вишукані оливково-зелені нігті обов’язково привернуть увагу і найкраще виглядатимуть на квадратних нігтях із закругленим кінчиком. Манікюр добре поєднуватиметься практично з усіма осінніми відтінками, які є у твоєму гардеробі.

Оливково-зелений манікюр - фото 642237

Манікюр кольору гірчиці або охри

Колір охри або гірчиці домінуватиме цього сезону, тому не втрачай шанс зробити з ним манікюр! Це справжній осінній відтінок, який добре поєднується з бордовим, коричневим, зеленим. У дощові дні можна також насолодитися дизайном нігтів у кольорах охри та синього. Найкраще підійде для нігтів мигдалеподібної форми.

Манікюр кольору гірчиці - фото 642238

Бордовий манікюр

Червоний – колір «вамп», який ніколи не вийде з моди. Достатньо лише помади або лаку для нігтів у цьому кольорі, щоб привернути увагу. Однак, коли на вулиці низькі температури, більше підходять більш приглушені кольори, а бордовий – мабуть, найкращий відтінок осіннього манікюру.

Бордовий манікюр - фото 642239

Світло-коричневий манікюр

Коричневий – сильний та складний колір, який не підходить переважній більшості жінок. Але якщо тобі він дуже подобається, то пропонуємо спробувати хітовий осінній відтінок – світло-коричневий, який межує з темно-бежевим. Манікюр у цьому кольорі буде елегантним та шикарним, особливо якщо доповнити його каблучками.

Світло-коричневий манікюр - фото 642240

Помаранчевий манікюр

Гарбуз – символ осені, і помаранчевий колір обов’язково стане окрасою осіннього манікюру. Якщо ти хочеш виділитися з натовпу, кращого відтінку точно не знайти!

Помаранчевий манікюр - фото 642241

Бежевий манікюр

Нейтральні кольори найелегантніші та їх дуже легко поєднувати з будь-якими відтінками палітри. Якщо тобі набридли темні та тьмяні кольори, пропонуємо зупинити свій вибір на нейтральному бежевому. Для цікавого ефекту ти можеш спробувати не глянцевий, а матовий фініш.

Бежевий манікюр - фото 642242
Останні новини:  Як швидко видалити перманентний маркер майже з усіх поверхонь