Вера Вонг показала архівні кадри своїх доньок

Сьогодні,   09:30    376

Сесілію та Жозефіну знаменитість свого часу вдочерила. Вона подякувала спадкоємицям за любов, яку ті принесли в її життя.

75-річна американська дизайнерка Вера Вонг показала архівні фото своїх доньок. Кадри модельєрка опублікувала в Instagram.

Вонг звернулася до спадкоємиць, Сесілії та Жозефіни, на честь Дня доньки.

«Моїм коханим донечкам Сесілії та Жозефіні… Дякую за те, що принесли стільки любові в моє життя…» — написала Вера Вонг.

Останні новини:  В мережі з'явилась фантастична історія кохання Майкла Дугласа та Кетрін Зети-Джонс

На фото знаменитість позувала зі своїми доньками, коли вони постали в однакових сукнях. Також Вера показала кілька кадрів, на яких Сесілія та Жозефіна позували удвох.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Vera Wang (@verawang)




«Ви все ще виглядаєте так само, як на першому фото з двома доньками. І мені це подобається», «Прекрасні фотографії, і я знаю, як швидко плине час, і ми навіть не усвідомимо, що бачимо фото і повертаємося до того, що, здається, було вчора!», «Такі ж красиві, як і мама», — пишуть у коментарях фоловери Вонг.

Останні новини:  Кім Кардаш'ян найняла приватного детектива, щоб позбутися сталкера

Зазначимо, що 34-річна Сесілія і 31-річна Жозефіна — прийомні доньки Вери Вонг та американського інвестора і забудовника Артура Беккера. Подружжя розлучилося у 2012 році.

У вбраннях від Вери Вонг виходили заміж зірки, за особистим життям яких стежать мільйони: Іванка Трамп, Вікторія Бекхем, Кім Кардаш’ян, Аріана Гранде, Авріл Лавін, Джессіка Сімпсон, Мерайя Кері та інші.

Останні новини:  Гвінет Пелтроу у стильній трійці, ЛенніКравіц у мереживі без бюстгальтера та Бруні з прозорим низом завітали на показ Saint Laurent