Три знаки зможуть розібратися з привидами минулого вже найближчим часом

Вчора,   21:00    276

Травми минулого завдають багато болю та часто змушують застрягти на певному етапі. Процес зцілення тривалий і непростий. Небесні транзити, зокрема, тригон Меркурія з Плутоном, Меркурій у Терезах, Місяць у вирівнюванні з Ураном і Меркурієм матимуть вирішальний вплив наприкінці вересня.

Астрологи кажуть, що деякі знаки відчують полегшення і зможуть ухвалити рішення, яке повністю змінить їхнє життя. Минуле зіграло свою роль – варто винести важливі уроки та продовжувати рухатися назустріч справжньому щастю.

Овен

Для того, щоб зцілитися потрібно багато часу, але наприкінці вересня ви раптом зрозумієте, що іноді ілюзії зникають самі по собі. Це буде схоже на раптове одужання від затяжної хвороби – одного ранку ви прокинетеся і відчуєте, що душевний біль, здається, зменшився.

Останні новини:  Три знаки зодіаку – улюбленці долі: лиха обходять їхньою стороною

Ні, всі минулі травми одразу не відпустять вас – доведеться ще попрацювати. Однак ті люди чи події, які завдали вам болю, вже не займатимуть стільки місця у ваших думках і свідомості. Ви вважали, що час не лікує, і ви ніколи не зцілитеся від травм. Насправді ви помітите, що поступово, можливо навіть дуже повільно, але ситуація налагоджується. Це так, наче минуле та душевний біль мали свій момент в історії, а тепер це лише одна з ваших історій про те, як ви стали сильнішими і витримали всі випробування.

Лев

Останні новини:  Для чого наші бабусі тримали у шафі таблетки активованого вугілля

Ви не любите думати про минуле, але спогади часто приходять непрохано – наприклад, уві сні. Ви маєте великий досвід та знаєте, як пережити складні ситуації. Ваша історія є частиною того, ким ви є. Однак це не означає, що спогади не супроводжуються болем.

За допомогою всіх транзитів, згаданих вище, ви могли побачити, як між вами та вашими десятьма мільярдами спогадів починає формуватися прірва. Ви нарешті починаєте відчувати себе щасливим і цінувати сьогодення. Ви не створюєте образ сильної та витривалої особистості – ви нею стаєте. Це допоможе вам подолати минуле та насолоджуватися всіма можливостями, яке дарує життя.

Останні новини:  Чому батькам не можна сваритися при дітях

Скорпіон

Ви понад усе прагнете позбутися болю, який ви відчували протягом останніх кількох років. Ви знаєте, що можете подолати це, але не знаєте як. Зцілення прийде несподівано і змусить вас по-новому подивитися на ситуацію.




Ви більше не будете одержимі людиною, яка принесла у ваше життя стільки страждань. Час лікує всі рани. Певні події змусять вас задуматися про те, що потрібно вже рухатися далі. Ви надто довго застрягли на етапі страждань. Ви готові відкрити серце новій історії кохання – тепер вже точно зі щасливим завершенням.