Toyota змінить назви своїх двох популярних моделей

Сьогодні,   15:00    155

 

Toyota готується до змін у назвах своїх популярних плагін-гібридних моделей. З 2025 року моделі RAV4 Prime та Prius Prime отримають нові імена – RAV4 PHEV і Prius PHEV. Ця зміна покликана зробити назви більш зрозумілими для широкої аудиторії, зберігаючи при цьому відмінну економію палива та хорошу потужність, яка вже завоювала популярність серед споживачів.

Останні новини:  Ford припинить виробництво «нудних» автомобілів

RAV4 PHEV буде доступний у двох комплектаціях: SE і XSE, із потужністю 302 кінські сили та розгоном до 60 миль за 5,5 секунд. Авто має місткий багажник і стандартні функції, такі як підігрів сидінь та моніторинг сліпих зон. Prius PHEV запропонує три комплектації: SE, XSE та XSE Premium, з запасом ходу на електротязі до 44 миль і гібридною системою п’ятого покоління.

Останні новини:  Автомеханік розповів, коли потрібно використовувати ручне гальмо на автомобілі з механічною коробкою передач

Обидва авто оснащені Hybrid Synergy Drive, що поєднує бензиновий двигун і електромотор, забезпечуючи хорошу ефективність навіть без підключення до зарядної станції. Зарядка займає від 4 до 11 годин залежно від типу зарядного пристрою.

RAV4 PHEV очікується в дилерських центрах наприкінці 2024 року за стартовою ціною близько 43 865 доларів США, а Prius PHEV – на початку 2025 року, з очікуваною ціною близько 33 150 доларів.

Останні новини:  Стартує передпродаж Changan Mazda EZ-6


mmr.net.ua