Святослав Вакарчук зізнався, чому перебуває у розлуці з родиною

Сьогодні,   12:30    175

Артист не став ходити навколо і одразу заявив про те, що стало причиною його розлуки з новою дружиною Євгенією та малюками. Зокрема, він полишав сім’ю ще тоді, коли продюсерка виношувала його дочку Соломію під серцем.

Причина доволі проста: Святослав Вакарчук майже одразу доєднався до захисників. Так як у музиканта є необхідна освіта для того, аби підтримувати моральний та ментальний стан побратимів, він отримав відповідну посаду.

За ці декілька років він багато подорожував Україною, з’являвся у різних точках, але також брав участь у благодійних концертах. Простору для діяльності в нього було багато, але не так багато часу для того, аби провести його з близькими людьми.

Останні новини:  Гвінет Пелтроу у стильній трійці, ЛенніКравіц у мереживі без бюстгальтера та Бруні з прозорим низом завітали на показ Saint Laurent

Святослав Вакарчук зізнався, чому перебуває у розлуці з родиною

Святослав Вакарчук розкрив правду про те, скільки у нього насправді дітей

У своєму коментарі для журналістів Святослав Вакарчук все ж таки пояснив, чим керувався, коли робив такий вибір. Все ж таки, його первісток з’явився, коли зірці було вже за 50. Здавалося, що це надзвичайно очікуваний син, і раптом у найніжніші для батьківства часи і він обирає інше поле діяльності.




Святослав Вакарчук заявив, що надзвичайно хотів би бути разом зі своєю сім’єю, але йому довелося розставити пріоритети.

Останні новини:  Ліндсі Лохан з сином і чоловіком з'явилася на публіці

Музикант пояснив, що для того, аби у його дітей було світле майбутнє, на даний момент йому необхідно поставити на перше місце батьківщину.

Цікаво, що за увесь цей час Євгенія Яцута не дала жодного коментаря. І взагалі незрозуміло, де вона знаходиться разом з дітьми. Адже окрім Івана та Соломії в неї є дочка Софія від попередніх стосунків.

Останні новини:  Син Дмитра Коляденка відверто розповів про стосунки із зірковими батьками

Також немає жодних відомостей про старшу падчерку Святослава Вакарчука Ксенію, яка є рідною дочкою Лялі Фонарьової. Як завжди музикант замовчує все, що стосується його особистого життя і говорить лише про власну позицію та бачення світу.