Співачка Kola запустила оригінальний челендж у соцмережах

Сьогодні,   16:00    197

Українська співачка Kola запустила в соціальних мережах новий тренд – #ШІ-руханка, який підтримало багато користувачів TikTok.

«#ШІруханка – танець, що підіймає настрій😌(Саме для цього я займалась балетом 8 років😂)«, – написала жінка у соціальних мережах.

У руханці брали участь працівники авіаліній, різних підприємств, діти в школі, танцювальні колективи. Наразі цей тренд набирає ще більших обертів.

«Всі ваші відео, які ви записуєте під звук Ші в Тік Тоці — будуть на екранах Палацу Спорту і ми будемо танцювати разом😅 виходить що так! Дякую всім хто бере та братиме участь❣️», – зауважила Kola.

Останні новини:  Даша Кацуріна показала, що готує вдома для Володимира Дантеса

Зовсім скоро у співачки Kola концерт в Палаці Спорту, тому вона очікує приємних вражень та незабутніх моментів.

«Чекаю на нашу зустріч в Палаці🥹 Нервую, навіть вже почались думки «оце як би не захворіти»😂 дебілізм! Кожен, хто співає та має виступи зараз зрозуміє про що я😂 але неймовірна віра, щоденна підготовка та очікування – викликають усмішку і всі думки тікають кудись далеко)))) цей концерт – це перевірка моєї віри в себе, тому дякую кожному хто цю віру вже підтримав та придбав квиток😘», – поділилась Kola в Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от KOLA — ЧиРазом🇺🇦 (@kola__official)




На свій день народження співачка планує щось грандіозне та особливе, чим і зацікавила своїх шанувальників: «Особлива історія про прості речі чекає на тебе 19 жовтня (в мій День Народження)❣️».