Skoda анонсувала презентацію нового кросовера Elroq

Сьогодні,   12:45    304
Чеська компанія Skoda Auto оголосила про дату презентації нового кросовера Elroq та випустила новий тізер напередодні дебюту.

Світова прем’єра кросовера Elroq, яка є першою моделлю Skoda з новою мовою дизайну Modern Solid, відбудеться 1 жовтня о 19:30 CEST і транслюватиметься в прямому ефірі на Instagram-каналі Skoda. Презентація відбудеться на медіазаході в центрі Праги. Після цього запис події буде доступний на сайті та YouTube-каналі Skoda. 

Що відомо про новинку? 

Останні новини:  Автомобілі KIA – поєднання новітніх технологій та future дизайну

Skoda Elroq 2025 року

Попередні тізери були зосереджені на інтер’єрі, який складатиметься з екологічно чистих матеріалів, у тому числі переробленого пост-споживчого одягу, Recytitan (з 78% переробленого ПЕТ) і Technofil (поліестер і перероблена нитка Econyl). Клієнти матимуть вибір між чотирма темами інтер’єру – лофт, лодж, люкс і студія.

Skoda Elroq




Окрім цього, Elroq матиме сучасну цифрову кабіну та новітні технології VW Group. Нарешті, він запропонує багато практичності з просторим п’ятимісним салоном і 470 літрами вантажного простору. 

Останні новини:  Електричний кросовер Peugeot E-408 покажуть на автосалоні в Парижі

Skoda Elroq 2025 року

Skoda Elroq використовує стильову мову автовиробника Modern Solid, представляючи функції, які, ймовірно, будуть використовуватися в інших майбутніх серійних моделях. Одним із них є «Tech-Deck Face», яким Skoda описує нову повністю закриту решітку радіатора електромобіля. 

Elroq має розділені фари з технологією Matrix LED і тонкі бампери. Профіль подібний до більшого Enyaq і має 19- або 20-дюймові легкосплавні диски. Задня частина нагадує універсал із великими дверима багажника та знайомими задніми ліхтарями. 

Останні новини:  Найдешевший гібридний кросовер MG ZS Hybrid+ з’явився у продажу на ринку Іспанії

Двигуни

Skoda Elroq

Skoda вже детально розповіла про силові агрегати та варіанти акумуляторів, коли анонсувала кросовер. 

Модель на базі MEB буде доступна з акумуляторами ємністю 55 кВт-год, 63 кВт-год і 82 кВт-год, пропонуючи запас ходу WLTP до 560 км. Потужність надходитиме від одиночного (встановленого ззаду) або двох електродвигунів. Elroq із заднім приводом вироблятиме 170 к.с. (125 кВт) або 285 к.с. (210 кВт), тоді як повнопривідна версія генеруватиме 299 к.с. (220 кВт). 

Більше про Skoda Elroq 2025 року можна буде дізнатись після офіційної презентації.  



motorcar.com.ua