Селена Гомес стала мільярдеркою - Korrespondent.net

10.09.2024   00:29    102

Селена Гомес стала мільярдеркою

Фото: instagram.com/selenagomez

Знаменитість заробила $1,3 млрд

За даними видання, статки в 1,3 млрд доларів 32-річна зірка заробила здебільшого на своєму косметичному бізнесі — Rare Beauty Brands Inc.


Американська співачка, акторка та бізнесвумен Селена Гомес стала мільярдеркою — цього року її статки перевищили $1,3 млрд, повідомляє Bloomberg.

Останні новини:  Викидала половину врожаю буряків, поки не навчилась їх правильно зберігати: надійні поради збережуть гроші


При фінансовій оцінці враховувалася вартість музичних альбомів і нерухомості зірки, доходи від угод зі стрімінговими сервісами, партнерства з брендами, продажу квитків на концерти, а також акторської діяльності.


Однак, як виявилося, великий прибуток 32-річна знаменитість отримала завдяки своєму б’юті-бізнесу — косметичному бренду Rare Beauty Brands Inc.


Ця компанія досягла неймовірного успіху всього за п’ять років з моменту заснування. Зараз Гомес вважається однією з наймолодших американок з мільярдними статками.


Селена навіть відсунула на другий план свою подругу Тейлор Свіфт, яка заробила свій перший мільярд доларів минулого року завдяки туру The Eras.

Останні новини:  Названий один з найпростіших способів стати стрункішим


Тейлор Свіфт увійшла до списку мільярдерів



korrespondent.net