Після дворічної перерви через хворобу Белла Хадід тріумфально повернулася на подіум

Сьогодні,   11:00    582

У топмоделі було діагностовано хворобу Лайма у 2015 році. Через проблеми зі здоров’ям Белла взяла тривалу паузу в кар’єрі. Сестра Джіджі Хадід пройшла курс інтенсивного лікування. У результаті дівчина змогла повернутися на подіум – з’явилася на Тижні моди в Парижі. Белла взяла участь у показі Saint Laurent.

Їй зробили гладку укладку і нанесли легкий макіяж з акцентом на сяючий тон. Белла дефілювала перед зірковими гостями, серед яких були присутні Гвінет Пелтроу, Лінда Євангеліста, Кейт Мосс та інші селебріті, в чорному штанному костюмі з двобортним піджаком і білосніжній сорочці з краваткою, ніби знятих з чоловічого плеча. Образ манекенниці доповнили сонцезахисні окуляри з жовтуватими лінзами, класичні чорні човники та недбалий низький пучок волосся.

Останні новини:  Кортні Кокс висловилася про перезавантаження серіалу Друзі

Белла Хадід у маскулінному образі. Фото: Getty Images
Белла Хадід у маскулінному образі. Фото: Getty Images

Прихильники 27-річної зірки подіуму оцінили її ефектну появу на fashion-шоу.

«Найпрекрасніша Белла»;
«Ніжна, витончена і граціозна»;
«Вся увага прикута до неї»;
«Вітаю з тріумфальним поверненням», – висловилися блогери.

Раніше Белла зізналася, що боротьба з хворобою Лайма стала для неї особливо важкою. Вона запевнила, що недуга завдала їй серйозної внутрішньої шкоди. Щодня Хадід долала себе, щоб ще на один крок наблизитися до одужання. При цьому дівчина вдячна випробуванню.

«Це зробило мене тією, ким я є сьогодні», – запевнила топмодель.

Вся увага прикута до неї. Фото: Getty Images
Вся увага прикута до неї. Фото: Getty Images

Модель щаслива у стосунках із чемпіоном з кінного спорту, Аданом Бануелосом. Чутки про їхній роман з’явилися восени 2023 року. Однак офіційно вони підтвердили стосунки минулої зими. Белла навіть придбала ранчо в штаті Техас, щоб бути поруч зі своїм бойфрендом. Закохані обожнюють проводити вечори на природі. Белла іноді ділиться романтичними кадрами з коханим.




Адан Бануелос є багаторазовим чемпіоном з кінного спорту і мільйонером. Він чотири рази був визнаний найкращим вершником NCHA, заробивши на конях понад п’ять мільйонів доларів. Цікаво, що Белла Хадід у дитинстві також професійно займалася верховою їздою, але їй довелося призупинити цю діяльність через діагностовану хворобу Лайма.

Останні новини:  Леді Гага в кастомній сукні Celine на прем’єрі в Лондоні
З Аданом Бануелосом. Фото: Getty Images
З Аданом Бануелосом. Фото: Getty Images

Тривалий час супермодель була у стосунках зі співаком Ейбелом Тесфайє, більш відомим як Weeknd. Пара кілька разів сходилася і розходилася. 2021 року Хадід почала зустрічатися з артдиректором Марком Кальманом, трохи згодом вони розлучилися.