“На замовлення свого артеріального тиску”: 41-річний Євген Кошовий розпочав нещадну боротьбу з зайвою вагою

Сьогодні,   11:56    71

Всі ми чудово пам’ятаємо стрункого високого хлопчика у короткій стрижці на сцені “Кварталу 95”. Відтоді часи змінилися. Євгену Кошовому 41 рік. Він лисий та доволі об’ємний.

Євген Кошовий пожартував про свою зайву вагу

Саме свою зайву вагу Женя вирішив висміяти на черговому концерті гумористів. Актор підготував номер, в якому показав, як позбувається надлишкових кілограмчиків. Шматочок відео можна побачити на Інстаграм-сторінці проєкту.

Євген Кошовий пожартував про свою зайву вагу

Там Женя розповідає, що думку почати худнути йому навіяв його артеріальний тиск. Тому він і подався до спортзалу. Можливо б, Кошовий і не переймався проблемою набору зайвої ваги, але:

“Як би я не намагався не думати про зайву вагу, мені про неї постійно хтось нагадує”.

Майже 20 років, проведені у “Квартал 95”, не минули дарма. Комік погладшав, завів круглі щічки та подвійне підборіддя. Скільки важив у юності та зараз, Женя на загал не зізнається. Віджартовується, що поки “перебуває у процесі набору ваги”. Але шанувальники забили на сполох десь у січні 2022-го, коли зайві кілограми на тілі актора стали особливо помітними.

Останні новини:  Три кулінарні лайфхаки, які допоможуть зварити смачну квасолю
Євген Кошовий пожартував про свою зайву вагу

Схоже на те, що жартувати з інших Євгену подобалося більше, аніж над собою. Він не дуже весело розповідав про те, що йому радять скористатися вантажним ліфтом чи у супермаркеті перевіряють, що у нього під футболкою, підозрюючи у крадіжці продукції. А потім дивуються, що це пузо.




Якось навіть бабуся в потязі поступилася Кошовому нижньою поличкою, бо боялася, що він завалить верхню під своєю вагою. Звісно, аби на сцену повернувся Юзік, Женя не виглядав би занадто великим на його фоні. Але уявити подібне неможливо, тому довелося обирати інший варіант – іти до спортзалу.

Останні новини:  Як очистити лісові гриби від землі та піску всього за 3 хвилини – знадобиться гаряча вода і звичайна сіль


odnaminyta.com