Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою (фото)

15.09.2024   08:20    975

Лідія Таран завжди говорила, що вона – кар’єристка. Цей факт не зміг змінити взагалі ніхто: телеведуча сильно любила, стала матір’ю, вміє бути хорошою подругою, але повністю присвятити себе сімʼї ніколи не бажала.

14 років тому стало відомо, що зірка розійшлася з батьком своєї дитини Андрієм Доманським. Пара ніколи не збиралася одружуватися і говорила про це відкрито. Але ведучому не сподобалося, що Лідія вирішила взяти участь у танцювальному шоу. Незабаром в його житті зʼявилася інша.

Останні новини:  Селена Гомес засвітила сміливий манікюр в осінніх тонах (фото)

Лідія Таран показала, як змінилася та виглядає зараз

Лідія Таран показала, як змінилася та виглядає зараз

На даний момент обидва вже ведуть більш скромний образ життя, не з’являючись на екранах. Лідія Таран емігрувала разом з дочкою до Франції, де на даний момент отримує вищу освіту. Поговорюють, що Андрій взагалі знаходиться в Прибалтиці. Його телевізійна кар’єра повільно рухалася вниз і згодом чоловіка припинили брати у шоу.

Останні новини:  Венсан Кассель стане батьком вчетверте (фото)

Але на відміну від свого екс-благовірного, Лідія продовжує підтримувати зв’язок зі своїми шанувальниками. Зокрема, в неї рідко, але регулярно з’являються нові кадри на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Саме так виглядає жінка, яка реалізувалася в кар’єрі, ніколи не втомлюється вчитися, не робить центром свого існування чоловіка і не боїться поставати в медіа в образі вічної холостячки.




Саме так велика кількість жінок мрія виглядати після 40. У Лідії доглянута шкіра, розкішне волосся, блиск в очах і ще все життя попереду.

Останні новини:  Схудла на 10 кілограмів Тоня Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні (фото)

Варто відмітити, що її дочка Василина також помітно підросла, і на даний момент дуже нагадує свого батька. Красуня вже обирає шлях, яким піде у майбутньому і захоплює своєю відкритістю до світу. Цілком реально, що Лідія могла знайти собі супутника для життя, але за офіційною версією, вона залишається самотньою.