Іванна Онуфрійчук показала фото з 3-місячним сином та висловилася щодо непроханих порад

15.09.2024   08:30    1030

Колишня телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка зараз з чоловіком та 3-місячним сином відпочиває у Сардинії, потішила прихильників новою порцією сімейного контенту та відповіла на хейт у свій бік.

Іванна Онуфрійчук з сином позує для фото

«Прохання до людей зі слабкими нервами відійти від екранів, бо тут крейзі мама свою маленьку дитину на ніжки поставила. Ну і наробило шуму відео, як Адамчик топає пляжем своїми ніжками з моєю підтримкою. Коли виставляла його, навіть подумати не могла, що воно викличе стільки дискусій у моєму діректі. Хтось каже, що це небезпечно, хтось, що рано, що я йому хребет пошкоджую, хтось, що він має спочатку повзти, потім сідати і аж після року ходити», — написала Іванна.

Останні новини:  Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні

Вона додала, що читаючи гнівні повідомлення, засумнівалася і накрутила себе, що є поганою мамою, тож звернулася до свого остеопата (фахівця, який займається лікуванням пацієнтів, використовуючи свої руки, — ред).

Іванна Онуфрійчук з сином Адамом

«Як я і думала, нічого жахливого я не зробила. Якщо дитина рветься до таких рухів, то її не варто стримувати, а давати це робити, але під своїм контролем і з підтримкою. Зараз діти зовсім інші, не такі, як раніше. Вони розвиваються стрімкіше, в кожного всі процеси індивідуальні і тільки мама може приймати рішення, як буде краще для її малечі», — наголосила Онуфрійчук.

Колишня телеведуча заявила, що найсмішнішим у цій ситуації було те, що вона засумнівалася у собі.

Останні новини:  Олега Винника заскочили у центрі Берліна з відомою блондинкою

«І це при тому, що перші місяці материнства я днями й ночами читала наукові статті, слухала різних фахівців, як поводитися з малечею і продовжую консультуватись з ними й зараз. При тому, що я і мої рідні вважають мене класною мамою», — зазначила вона.

Іванна Онуфрійчук з сином на пляжі

Іванка зауважила, що тепер зрозуміла, як почуваються матусі, яким дають непрохані поради.




«Мені хочеться підтримати вас, дівчатонька і сказати, що лише ви — батьки, знаєте, як краще для вашої дитини. Лише ви несете за неї відповідальність. Жоден порадник не знає особливостей вашої дитини і не несе відповідальність за наслідки цих порад. Тому, як на мене, найкраще рішення — вчитися, вдосконалюватись і слухатись лише справжніх експертів, а не всіх навколо», — підсумувала Онуфрійчук.

Останні новини:  Емілі в Парижі продовжили на п'ятий сезон


pravda.com.ua