Ізраїльська авіація завдала удару по єменському морському порту Ходейда, який розташований на території, підконтрольній бунтівному руху хуситів «Ансар Аллах». Про це повідомляє телеканал Al Jazeera.

 

У публікації зазначається, що внаслідок атаки загорівся один із нафтових резервуарів у портовому терміналі.

За даними телеканала Al Mayadeen, ізраїльська авіація завдала понад 10 ударів по порту Ходейда, а також атакувала аеропорт і електростанцію в місті.

Останні новини:  У Ростовській області не можуть загасити потужну пожежу після атаки дронів (відео)

Напередодні у прес-службі Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявили, що ракета, випущена з Ємену по Ізраїлю, була перехоплена системою ППО за межами ізраїльської території.

26 вересня лідер хуситів Абдель Малік аль-Хусі оголосив про початок нового етапу операцій на підтримку палестинців у секторі Газа проти Ізраїлю. Він також повідомив, що ситуацію змінить застосування модернізованої ракети «Палестина-2».

27 вересня прес-секретар Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) Даніель Хагарі заявив, що військовослужбовці країни завдали авіаційного удару по головному штабу шиїтського руху «Хезболла» у столиці Лівану. За його словами, об’єкт знаходився під житловими будинками в центральній частині району Дахія.

Останні новини:  Ворог вдарив артилерією по своїм військовим, які намагалися здатися у полон (ВІДЕО)