Даніель Салем прокоментував своє ставлення до Потапа

17.09.2024   21:15    23

Український ведучий та актор зараз служить в армії і розповів програмі «Тур зірками» про своє ставлення до Потапа та інших українців, які виїхали.

«Не потисну руку точно. Якщо спробують зі мною заговорити, то я їм не раджу. У мене є друзі, які поїхали. По-перше, ми не знаємо історію кожної людини. Я проти того, щоб українці говорили погано про українців загалом. А якщо говорити про Потапа, то для мене це дивна історія. Якщо вони поїхали, то, напевно, так краще – нехай не заважають», – підкреслив Салем.

Останні новини:  Вікові татусі: Вакарчук, Юрій Горбунов, Віктор Павлік – зіркові чоловіки, які стали батьками далеко за 40

Даніель додав, що хоча його донька зараз вчиться за кордоном, але він переконаний, що після завершення навчання вона повернеться в Україну.

«Мені не подобається, коли українці кажуть, що в Україні немає майбутнього. Може, у них немає, але в України – найкраще майбутнє. Зараз я вважаю, нехай буде за кордоном, вчиться там і потім повернеться з досвідом. Буде тут, думаю. Не те, щоб я можу говорити за власну донечку, але вона так любить Україну. Вона так плакала, коли треба було їхати. Думаю, вона й мама її точно повернуться», – наголосив ведучий.

Останні новини:  Бронь від мобілізації в Україні: хто не може отримати відстрочку


lady.kyiv.ua