Чоловік показав бургер 1995 року, який непідвладний часу: як він виглядає

Вчора,   19:00    132

Вже не вперше користувачі соцмереж спостерігають за тим, як бургери та інша продукція McDonald’s зберігається надзвичайно довго. Тоді як звичайна булочка чи овочі зіпсуються за кілька днів, бургер McDonald’s продовжує мати товарний вигляд протягом довгих років. 

Таким спостереженням поділилися друзі Кейсі Дін та Едуардс Нітс з Австралії.

Вони замовили бургер із сиром у 1995 році у McDonald’s в Аделаїді. Друзі зберегігали його протягом довгих років, аби побачити, чи зміниться він із часом. Яким же було їхнє здивування, коли вони виявили, що булочка з котлетою майже не зазнала змін.

Останні новини:  Незвично товсте пінгвіненя Песто стало зіркою соцмереж і магнітом для туристів

Австралійські друзі одразу ж охрестили бургер «безсмертним». Вони припускають, що це – найстаріший гамбургер у світі, однак офіційного підтвердження цього немає.

Як змінився бургер за 30 років

За майже 30 років бургер практично не зазнав серйозних змін. Дивовижно, але він не мав ознак цвілі чи неприємного запаху, хоча й трохи зменшився у розмірі.

Останні новини:  Реакція котика на повернення господаря з роботи потрапила на відео

Австралієць настільки прив’язався до бургера, що відмовився його продавати за будь-яку ціну.

Як це коментують у McDonald’s

Представники компанії McDonald’s пояснюють довговічність свого гамбургера сухим середовищем, яке перешкоджає розвитку цвілі та бактерій.

«Їжа, приготована вдома, яку зневоднили, може мати аналогічні результати. Подивіться уважніше: гамбургери, які ви бачите, ймовірно, висохлі та зневоднені, і зовсім не такі, як у день, коли їх купили», – заявили вони.

Останні новини:  Хто такі фурі та чим вони відрізняються від квадроберів: дали пояснення