Бруклін Бекхем за руку з дружиною Ніколою потрапив під приціл папараці (фото)

Вчора,   22:30    488

Бруклін Бекхем з’явився на Тижні моди в Парижі за руку зі своєю дружиною Ніколою Пельтц.

Бруклін відтворив знаменитий «шкіряний аутфіт» свого батька Бекхема, в якому той з’явився на відкритті магазину Versace на Нью-Бонд-стріт 11 червня 1999 року в Лондоні.

Бруклін одягнув шкіряні штани та куртку Courrèges у поєднанні з чорними черевиками, а Нікола Пельтц була в білому комбінезоні з прозорими деталями та з білою сумкою Courrèges. Пару заскочили дорогою на показ Courrèges в межах Тижня моди в Парижі.

Останні новини:  Белла Хадід уперше за два роки вийшла на подіум під час Паризького тижня моди (фото)

Нікола зібрала волосся в невеликий хвіст, зробила макіяж зі стрілками та одягла сережки у вухо. Напівпрозорий комбінезон, який вона одягла, пікантно підкреслював її груди. Вона була взута в туфлі білого кольору на дуже високих підборах, а в руках тримала мініатюрну сумку.

Бруклін дуже нагадував свого батька Девіда, коли той 1999 року разом зі своєю нареченою Вікторією Адамс з’явився на публічному заході в однакових шкіряних костюмах від Gucci.

Останні новини:  Олена Мозгова похизувалася своєю вродою у 50 без макіяжу (фото)

Нагадаємо, вчора папараці зробили фото Вікторії Бекхем у Парижі. Вона прямувала до свого автомобіля і сином Ромео, коли їх зазнімкували репортери. В Парижі Вікторія представить свою нову колекцію весна-літо 2025 року. Її показ запланований на 27 вересня.