Хитрий трюк, який прибере з килима все волосся та шерсть

17.08.2024   23:00    493

Ми розповідали, як звичайна кола допоможе прибрати вапняний наліт з унітазу. Тепер ділимось простим лайфхаком для прибирання килимів.

Пилосос не завжди справляється з забрудненнями, характерними для килимів, а саме — великою кількістю волосся та шерсті, яка застряє між ворсинками. Як для realsimple розповіла Меліса Мейкер, засновниця клінінгової компанії, в такому випадку вас виручить інший предмет.

Останні новини:  Стилісти назвали секрети, як приховати зайву вагу за допомогою одягу

Як прибрати килим ракелем для душу

Ракель для душу — це не тільки незамінний інструмент у ванній кімнаті, але й ефективний засіб для прибирання килимів. Ракель з гумовими краями легко ковзає по ворсі килима, збираючи шерсть, волосся та дрібне сміття. Вам не потрібні спеціальні миючі засоби або пилосос.

Останні новини:  Підготовка до опалювального сезону: що зробити з батареями, щоб не переплачувати за комуналку

Як це працює?

Під час руху ракеля по килиму створюється статична електрика, яка буквально витягує волосся та шерсть з глибини ворсу. Регулярно збирайте зібрані частинки і продовжуйте процедуру до повного очищення килима. Ракель дістає навіть найдрібніші частинки пилу та бруду, які пилосос може пропустити.

Не бійтеся експериментувати і пробувати нові методи прибирання. Можливо, ракель для душу стане вашим новим улюбленим інструментом для підтримки чистоти в домі.

Останні новини:  Пожовклі простирадла стануть білими: замочіть у цьому розчині